THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, prodej: - produktů, produkty pro těžební průmysl - důlní výztuže - třmeny - důlní pásy - válečky na pásové dopravníky - šroubové spoje - důlní lokomotivy - větrací lutny - hutní materiál. Kovoobrábění.

Výroba, montáž, velkoobchodní prodej: - objímky určené pro vzduchotechniku - kotevní, upevňovací technika - spojovací materiál Kovovýroba.

Prodej: - hadicové spony Anaconda - speciální spony - upínací pásy - kovové stavitelné páčky - plastové díly - objímky, úchyty, spojky - spojovací materiál - šrouby, vruty - opravné autolaky ARA System k opravě autokaroserií - golfové vybavení - sportovní potřeby pro golf. Zastoupení firem Anaconda a Yamato.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komunikace - rekonstrukce, revitalizace, zateplování. Oprava balkónů.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové a komerční budovy - opravy, zateplování fasád - opravy balkónových konstrukcí - pokládka zámkové dlažby.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spojovací materiál: - vruty, šrouby, matice, hmoždinky, podložky, závitové tyče, trhací nýty, hřebíky, vrtáky, kotvící technika - brusivo - lepidla a tmely - vrtáky.

Specializujeme se na montáže všech typů koupelnových koutů, sprchových boxů, masážních i parních boxů. Dále na prodej pojezdových koleček ke sprchovému boxu či koutu, vaniček a sprchových zástěn a dalších produktů na našem E-shopu.

Služby: - stavební projekce - technický dozor investora - účetnictví - developerská činnost

FRESO, spol.s r.o. Ostrava. Strojírenská výroba. Zakázková výroba strojních dílů dle dokumentace. Výroba: - jednoúčelové stroje - zakázková kusová a malosériová výroba: - strojní díly - kompletované části jednoúčelových strojů. K výrobě používáme CNC stroje: - CNC soustruhy na součásti z tyče a přírubové součásti - CNC ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Projekční kancelář: - projektové práce ve stavebnictví - silniční a městské dopravní inženýrství

Dodávka, maloobchod, prodej, obchodní činnost: -hutní materiál -drát v tyčích -betonářská ocel -plochá ocel -úhelníky.

Dodávka, prodej: - hutní materiál - drát v tyčích D6-D14mm, 4-12 m - betonářská ocel - plochá ocel - úhelníky. Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružnické a frézařské práce - obrábění ...

Jsme dodavatelem nerezového spojovacího materiálu. Nabízíme široký sortiment šroubů, matek, vrutů a dalších nerezových výrobků. Součástí naší nabídky jsou rovněž bezpečnostní šrouby a vruty. Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: Nerezový spojovací materiál: -Šrouby, matice, podložky, závitové tyče a svorník, vruty Upevnění solárních ...

Výroba, výrobce, e-shop: - WPC (Wood Plastic Composites) terasy, ploty.

Stolařství. Truhlářská výroba. Výroba: - dřevěná okna, eurookna - dřevěné dveře - balkónová okna, balkónové dveře - vchodové dveře.

Výroba, prodej: - nábytek ze smrkového dřeva - jednopostele, dvoupostele - rošty do postelí - psací stoly - vybavení hotelů, penzionů. Práce: - stolařské, truhlářské.

Stavební a geologická činnost: - vodohospodářské stavby - geologický průzkum - speciální zakládání - inženýrské stavby - energetické stavby

Rekonstrukce, výroba, montáž: - střechy - světlíky - plastové okna a dveře - závěsné fasády - polykarbonátové stěny.

Zednické práce: -vyzdívky. -venkovní, vnitřní omítky. -strojní omítky. -zateplování fasád. -obkladačské, dlaždičské práce. -bourací práce.

Pobočka. Stavby, stavební činnost: - realizace staveb - veškeré stavební práce - elektroinstalace - rekonstrukce bytových domů, komerčních prostorů - novostavby.

Dodávka, prodej, servis - armatury, lité armatury, kovové armatury - potrubní díly, trubky, šrouby a matice.

Stavební firma: - revitalizace zateplení panelových domů - výměna oken - zateplení a rekonstrukce střech - výškové práce - sanace balkonů.

Vodoinstalatérství -zprostředkování obchodu a služeb