THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy - revitalizace panelových domů - rekonstrukce bytů - zateplování - sadrokartonářské prác

Ćinnost - klempířské, tesařské, pokrývačské práce - zámečnické práce.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytů - dlaždičské práce.

Služby: - stavební projekce.

Sádrokartonářské práce. Dodávka, montáž: - sádrokartonové systémy, sádrokartony - minerální podhledy, stropy, příčky, předsazené stěny, stropy, půdní vestavby. Rekonstrukce podkroví včetně uložení tepelných izolací a parozábran. Zednické práce.

Realizujeme: - sádrokartonové podhledy a příčky - minerální podhledy - tepelné izolace

Výroba: - plné a poloduté nýty - lisované a soustružené díly

Činnost: - elektromontáže - revize

Služby: - elektroinstalace - revize

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytová výstavba - nebytová výstavba - koupelny

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování fasád

Stavební činnost: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - zednické a betonářské práce - tesařské a zámečnické práce Projekční činnost.

Prodej, e-shop: - nástroje pro třískové obrábění kovů - certifikovaný dodavatel nástrojů WALTER

Práce: - klempířské, pokrývačské - tesařské - zednické - vodoinstalatérské

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - inženýrské sítě - montáž žump, ČOV a ostatních nádrží - komunikace Inženýrská činnost.

Služby: - pokrývání, izolace a zateplování střech a střešních plášťů - rekonstrukce střech - výškové práce - zednické práce - zámečnické práce

E-shop - elektroinstalační materiál - osvětlení - vypínače, zásuvky. Příjem a reklamace - adresa: Hnojník 408, 739 53 Hnojník, okres Frýdek Místek.

Prodej, montáž - dřevěná okna - plastová okna - vchodové dveře, balkónové dveře - žaluzie a parapety.

Stavební činnost - zateplení fasády - sádrokartonářské práce - podkládka zámkové dlažby - pokrývačské práce - podlahářské práce.

Maloobchod, prodej, e-shop: - zahradní, lesní technika - motorové pily - sněhové frézy - štípačky a okružní pily - ruční nářadí - sekačky, křovinořezy, vyžínače - traktory, ridery - drtiče, štěpkovače.

Zajištění projektu přes inženýrskou činnost po stavební práce.

Moderní truhlářství a podlahářství. Práce: - truhlářské - podlahářské. Vybavení interiérů novostaveb, kanceláří, hotelů. Výroba: - nábytek na míru - skříně - obývací stěny - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek. Pokládání: - podlahové krytiny - plovoucí laminátové a dřevěné podlahy. Sídlo firmy: - Střelniční 252/6, ...