THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Jaromír Žemba se zaměřuje na elektromontážní a elektroinstalační práce, revize a montáže osvětlení.

GREENCZECH ENERGY SYSTEMS s.r.o. jsou dodavatelé fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné domy i firmy.

PEMA TRADE s.r.o. je osvědčený dodavatel průmyslových armatur a hutního materiálu. Specializují se na šoupátka, kulové kohouty, ventily, klapky a hutní materiál.

Petr Vrbický se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, dřevěných teras, pergol, nábytku a vestavěných skříní.

Grzegorz Piotr Łobos provozuje internetový obchod, který nabízí široký sortiment. Od elektrických zubních kartáčků a žehliček vlasů po hračky jako jsou Bruder, Playmobil a Wader. Zajímavé jsou také hudební nástroje pro děti, interaktivní hračky a koloběžky.

Dodávka: - lehké střešní krytiny - střešní doplňky - střešní fóllie - klempířské prvky - sendvičové panely - trapézové plechy - okapový systém.

Adam Příhoda poskytuje instalatérské služby, zajišťuje montáže vodovodní, odpadní, plynové a otopné soustavy, včetně připojení spotřebičů a zařizovacích předmětů.

Anglicky-travnik s.r.o. je specializovaný e-shop pro péči o trávníky. K dispozici jsou sekačky, hnojiva, nářadí a servis.

VIVID stavby s.r.o. se zaměřuje na stavební práce a na výstavbu infrastrukturálních projektů v Moravskoslezském kraji.

Ladislav Sapeta se zaměřuje na výrobu a montáž dřevěných pergol, zahradních altánů, přístřešků na auta a dalších zahradních staveb.

Project ZERO, s.r.o. zajišťuje návrh a realizaci fotovoltaických elektráren, nabíječek pro elektromobily a bateriové systémy.

Krayzel instal s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizaci a zednické práce.

KVB ENERGY s.r.o. je specializovaná firma na tepelná čerpadla země-voda, vzduch-voda a voda-voda. Dále se zaměřuje na solární ohřev a podlahové vytápění.

PODLAHY A STAVBY KOTZIAN s.r.o. realizuje pokládku plovoucích podlah (laminátové, korkové i dřevěné), PVC, linolea, koberců a vinylových podlah. Dále provádí renovace parket, přípravy podkladu (samonivelační hmoty, dřevotřískové podlahy) a prodává doplňky k podlahám, jako jsou přechodové profily.

Společnost LIFESTYLE - dřevostavby Ostrava, s.r.o. se zabývá kanadskými domy, nízkoenergetickými dřevostavbami a rodinnými domy na klíč.

Firma TEON STAV s.r.o. se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek se zabývá veškerými zemními, výkopovými a demoličními pracemi. Zabýváme se také realizací vodohospodářských staveb a součástí naší činnosti je také realizace a podílení se na projektech týkajících se zadržování vody v krajině.

Aleš Darda je specialistou na kvalitní dveře a podlahy. Prodává interiérové, exteriérové a atypické dveře na míru a spolupracují pouze s prověřenými českými výrobci.

ELHAPRO s.r.o. se zaměřuje na projekční činnost ve výstavbě v oboru elekro a na měření kvality a odběru elektrické energie.

MG-Team s.r.o. je elektromontážní firma s dlouholetou praxí, realizujeme jednoduché instalace bytů a budov, ale i průmyslové instalace elektro a MaR.

Eva Mertová se zaměřuje na návrh a výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku, funkčních skříní, pergol, schodů a schodišť, interiérových a exteriérových dveří.

Ing. Tomáš Herrmann se zaměřuje na prodej plotů a příslušenství. Jedná se o dřevěné, drátěné a betonové ploty, pletivo, sloupky, napínáky, brány o mnoho dalšího.

Zemní práce a nákladní autodoprava.

Společnost Keny Export-Import s.r.o. se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem nábytkového kování. Kování na dveře, šuplíkové posuvy, úchytky a vše potřebné pro výrobu nábytku seženete u KENY Export-Import s.r.o. v Havířově. Zboží lze objednávat telefonicky, e-mailem nebo osobně na naší prodejně. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ...

Společnost KlimaSolve s.r.o. je přední odborník na montáž vzduchotechniky v České republice. Firma je známá svou oddaností kvalitě a odbornými znalostmi. Specializuje se na průmyslové a komerční projekty, kde poskytuje komplexní služby od návrhu až po montáž, údržbu a servis vzduchotechnických systémů. Jejich cílem je nabízet kompletní řešení, ...