THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekce: - plynové topení. Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Montáž: - topení.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Truhlářské a stolařské práce. Výroba: - řezivo na zakázku. Dřevostavby. Pergoly. Sídlo firmy: - Slezská 201, Neplachovice.

Autodoprava: - nákladní mezinárodní a vnitrostátní - převoz sypkých materiálů - sklápěcí nákladní automobily. Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.

Výškové práce v rizikovém prostředí horolezeckou technikou: - prořezy a kácení stromů - montáž ocelových konstrukcí s následnými nátěry - mytí oken a fasád - shoz sněhu a ledu z budov a konstrukcí - čištění studen. Výroba reklamních předmětů a následnou montáží na budovy nebo ocelové konstrukce, nátěry střech, montáží zábran proti ...

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - demolice.

Výroba: - celodřevěné schodiště, dřevěné zábradlí, dřevěné schody - masívní balkóny - dekorativní trámy - dělící stěny - selské sedací soupravy - dveře, zárubně - kancelářský nábytek - dřevěné podlahové krytiny - stěnové a stropní obklady.

Nátěry: - fasády. Zateplení: - fasády. Půjčovna: - lešení.

Inženýrská činnost: - stavební dozory a poradenství. Projekční činnost.

Prodej: - prkna - hranoly - palubky - fošny - střešní latě. Impregnace dřeva v máčecí vaně.

Plynoinstalatérské práce. Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.

Montáž: - sádrokartony. Výkopové práce. Pokládka: - dlažby - obklady. Hrubé stavby. Renovace, rekonstrukce a výstavba: - bytová jádra - koupelny. Zednické práce.

Montáž, opravy a revize: - elektrozařízení.

Natěračské práce. Lakýrnické práce. Malířské práce.

Sádrokartonářské práce. Obkladačské práce. Zednické práce.

Pronájem: - kráčivá rypadla. Zmní práce v těžko přístupných terénech: - práce s kráčivými rypadly. Úprava a regulace: - toky. Mulčování: - náletové dřeviny.

Kovovýroba: -zámečnictví. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské -svařování litiny, hořčíku, hliníku, neželezných (nerezových)kovů. Oprava, servis: -hlavy motorů.

Výroba, prodej, dovoz: - mobilní domy - mobilheimy.

Dodávka, montáž: - voda, topení, plyn. Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské práce - topenářské, topení - plynařské, instalace plyn. Servis, oprava: - plynové kotle. Montáž koupelen.

Výroba, prodej a pořez kulatiny, hranolů, trámů, fošen a desek s možnosti prací i u klientů. Truhlářské a stavební řezivo.

Stavební práce, stavební činnost: - obklady, dlažby. Rekonstrukce: - obchod - restaurace - škola - půdní prostory - zateplování - fasády.

Autobazar nákladních vozidel, stavebních a zemědělských strojů a autobusů. Prodej použitých náhradních dílů. Autoservis.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - rodinné domy (domky) na klíč - výrobní haly (hala) - průmyslová, občanská výstavba - střechy, krovy - nebytové prostory - rekonstrukce staveb, modernizace budov - stavební práce menšího rozsahu, dokončovací práce - sádrokartonové příčky - výměna oken, montáž střešních oken - ...