THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Montáž: - střechy. Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské. Stavební klempířství.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Výstavba a opravy: - komunikace - zpevněné plochy - hřiště - chodníky - dlažba zámková - asfaltové povrchy+řezání - kanalizace - propustky - práce s bagrem DH112, LOCUST-bobek - válec 10t - válec 1, 2t - vibrační mechanismy včetně pronájmu.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Prodej: - střešní krytiny. Rekonstrukce střech.

Stavební práce. Rekonstrukce. Terénní úpravy.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - tesařské - sádrokartonářské - obkládačské. Zateplení budov.

Sklenářství. Výroba, prodej: - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - protihlukové dveře - protipožární dveře. Vzorková prodejna: - Horní Lhota Zátiší 130, tel. 774 49 22 22.

Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Výrábíme a montujeme posuvné a křídlové brány, branky, ploty, mříže a další zámečnické komponenty.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Stavební a obchodní práce: - rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen.

Zemní a výkopové práce. Přípojky plynu, vody, kanalizace, základové desky.

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Stolařské práce. Truhlářské práce. Výroba nábytku: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře, zárubně.

Stavba rodinných domů - hrubá stavba, či domy na klíč. Partner Porotherm dům a Zelená úsporám. Projekty pro stavební povolení a prováděcí projekty, statické posudky a rekonstrukce domů a budov. Pronájem lešení Alfix Layher 1600m2.

Prodej: -sádrokarton RIGIPS -stavební materiál -stavebniny.

Zámečnické služby. Obráběčství. Broušení. Svařování. Lisařské práce. CNC ohýbání.

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Prodej, pronájem, půjčovna: - lešení - fasádní - prostorové - pojízdné věže - výtahy.

Výroba, montáž: - plynové radiační kondenzační kotle.

Stavební a obchodní společnost. Činnost: -provozování drah a drážní dopravy -technický dozor a údržba -odborná poradenská činnost v oblasti železniční dopravy -nákup a prodej železničního materiálu -likvidace nežádoucí vegetace -bytová a občanská výstavba.