THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stolařství. Stolařské práce. Výroba, renovace, prodej: - nábytek z masívu (masiv), lamino, dýha - selský nábytek - schody, schodiště, zábradlí - dřevěné dveře, okna, okenice - kuchyňské linky na míru - interiéry - obchody, bary, restaurace. Opravy: - starožitný nábytek.

Provádíme stavební, zednické a klempířské práce. Výstavba rodinných domů na klíč.

Stolařství. Výroba: - nýbytek - dřevěné dveře - dřevěná okna - kuchyňský nábytek.

Stavební firma: - stavba a rekonstrukce budov - výstavba průmyslových objektů, rodinných domů, občanské stavby.

Kominictví, kominík: - veškeré kominické práce - vložkování komínů.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské, truhlářské. Výroba: - nábytek na míru - bytový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dřevěné dveře - venkovní, vnitřní - dřevěné schody, schodiště.

Pokládka, prodej, montáž: - vzorková prodejna - podlahové krytiny - koberce, PVC - plovoucí podlahy (třívrstvé dřevěné, korkové laminátové PARADOR, EEGGER, LIKOR) - podlahářské práce - drobné bytové doplňky - kusové koberce - bytové doplňky.

Provádíme: - realizaci nových a rekonstrukci starších střech - stavba, realizace rodinných domů na klíč - rekonstrukce, opravy rodinných domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž oken - realizace nových krovů, rekonstrukce starších krovů - revize hromosvodů - výroba, montáž dřevěných a plastových oken. Půjčovna: - ...

Dodávka: - inženýrské sítě. Projekce, projekční činnost. Projekce inženýrských sítí.

Pila: - pořez dřeva, dřevo, kulatiny na pásové pile. Výroba, dodávka, prodej: - stavební a stolařské řezivo.

Zateplování budov i RD a veškeré zednické práce . Nátěry a opravy fasád, pokrývání a opravy střech, malby, nátěry. Karosářské práce a drobné opravy autolaků.

Malířské, natěračské práce: -malování bytů, pokojů, školních a zdravotních zařizení, schodiště, rodinných domů, tělocvičen -nátěry, natíráme: -okna, dveře, podlahy, radiátory, okapy -nástřiky: -gotele, variopaint. Dále provádíme drobné zednické práce a vyrovnávání stěn stěrkovou hmotou. DOPRAVA DO 10KM ZDARMA.

Geodezie. Geodetická činnost: -geometrické plány -zaměřování staveb -rozdělování parcel, pozemku.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby. Stavby, rekonstrukce: - vodohospodářské stavby - liniové stavby - vodovody, plynovody, kanalizace, telefonní a elektro kabeláže - výrobní a administrativní objekty - chodníky a parkoviště - čističky, žumpy, mosty a meliorace.

Střechy na klíč: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Stavebně projektová kancelář. Pobočka. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Výroba: - dlažby - obklady.

Půjčovna, servis, prodej: - stavební technika - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - vibrační a hutnící technika - řezačky spár - bourací a vrtací technika.

Dodávka, velkoobchod: - přírodní kámen - mramor, žula, pískovec, břidlice - kamenné zahradní doplňky - lavičky, pomníky, sochy, květináče, fontánky.

Práce: - malířská - natěračská.

Půjčovna: - stavební nářadí - vrtací kladiva - bourací kladiva - brusky - pily - vysavače průmyslové - vibrační deska - elektrocentrála - topidla - odvlhčovače.