THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekční kancelář. Stavební projekce. Statické posuzování staveb. Projektová dokumentace.

Stavební firma: - bytová, občanská, průmyslová výstavba - rekonstrukce - zateplování.

Stavba rodinných domů. Výstavba na klíč. Zednické práce. Zateplování.

Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, zateplování - restaurátorské práce, restaurování památek.

Topenářské práce. Instalatérské práce.

Stavební služby: - projektová dokumentace - energetické audity - zajištění stavebního povolení.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - občanské stavby - bytové stavby - průmyslové stavby. Opravy, rekonstrukce: - starší objekty. Stavební dozor.

Klempíř, pokrývač. Opravy: - střechy. Provozovna: - Bílovecká 1162/167 Opava - Kylešovice.

Kamenictví. Kamenosochařství. Výroba: - pomníky, základy, rámy, krycí desky, vázy - schody, parapety, kamenné stoly, obklady, dlažby - balustrády, zábradlí, sloupy, krby, fontánky, altánek.

Kamenosochařství, kamenictví. Výroba: - zpracování, opracování kamene, kámen, žula, mramor - pomníky, rámy, krycí desky - schody, parapety - sekání písma. Řemeslnické práce: - kamenosochařské - kamenické - restaurátorské.

Kamenictví. Kamenické práce. Kamenosochařství. Doplňky Caggiati, pomníky. Výroba a instalace pomníků. Výroba: - kamenné stavební prvky.

Kamenosochařství, kamenictví, výroba: -schody, obklady, dlažby -kuchyňské linky včetně stolařských prací -koupelnové desky -pomníky, kašny -krby, sloupy -bytové doplňky-sloupkové hodiny -psací soupravy -těžítka, popelníky, vázy.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - kamenické výrobky - pomníky, jednohroby, dvojhroby - sekání a pískování nápisů, barvení písma - grilovací desky a desky pod reproduktory - kamenný zahradní nábytek - stoly, křesla, lavičky. Řezání, tvarování, konečná úprava: - ozdobný a stavební přírodní kámen.

Kameník, kamenictví. Výroba: - pomníky, rámy, vitríny, krycí desky.

Kamenictví. Kamenické práce. Zpracování kamene. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního nebo umělého kamene. Výroba, prodej: - výrobky z kamene - pomníky, schody, parapety, koupelnové a kuchyňské desky, pulty, stoly, obklady, dlažby. Sekání a barvení písma.

Kamenosochařství, kamenictví. Výroba, montáž: - pomníky z přírodního kamene - fontánky a skulptury - obklady litinových krbů (pískovec, žula, mramor). Řemeslnické práce: - kamenické, kamenosochařské.

Kamenosochařství, kamenictví. Vysekání písma, portréty, výroba: -pomníky -hrobové rámy -krycí desky -kamenické práce. Výroba, dodávka, prodej, montáž, oprava: -dlažby -obklady -parapety -schody z mramoru a žuly -schody, schodiště -komíny -zídky.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene, kamenické výrobky - pomníky, nápisy - schody, parapety.

Stěhovací služby, stěhování: - byty, kanceláře, klavíry, trezory - velkoobjemové stěhování budov - tuzemské i zahraniční. Likvidace pozůstalosti. Úschova - nábytek. Veškeré stěhovací práce jsou pojištěny. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny - dodávková - nosnost 1, 4 tun a 12 m3. Malířské a úklidové práce.