THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, kovovýroba: - interiéry. Zpracování mosazí, nerezi, mědi. Výroba: - mříže - zábradlí. Umělecké zámečnictví.

Pobočka. Prodej: - malířské barvy - fasádní barvy - vyrovnávací hmoty - výrobky na dřevo, kov - tónovací prostředky.

Pozemní stavitelství. Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování objektů.

Servis, opravy, údržba oken. Výměna starých oken za nové. Dodávka a montáž příslušenství k oknům.

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Prodej, dodávky: - obklady, dlažby z přírodního kamene - střešní krytina - zelená břidlice. Prodejna, vzorkovna: - Hrabyně (naproti památníku Ostravské operace) - p. Beránek - 773240400.

Vyvážení odpadních jímek. Čištění odpadních vod, kanalizačního potrubí. Výstavba: - vodovodní a kanalizační řády.

Sanace: - po požárech a živelných pohromách - po záplavách, povodních a vodovodních haváriích. Likvidace škod způsobených vodou, uvedení objektu do původního stavu: vysoušení zdiva a objektu, ozónování, odstranění zápachu a plísní. Rekonstrukce: - průmyslové, komerční i soukromé objekty na klíč. Práce: - stavební - ...

Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.

Kovářství. Zámečnické práce. Výroba: - brány, branky - mříže, ploty, zábradlí - krbové nářadí.

Dodávka, montáž: - hliníkové ploty - brany - zábradlí - provětravané fasády.

Prodej, maloobchod: - koberce.

Projektová příprava staveb. Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce - izolace - dokončovací práce - bourací práce. Inženýrská činnost. Projekční činnost. Stavební činnost.

Realizace: - inženýrské sítě - demoliční práce - zemní práce - komunikace - prodej zásypového materiálu. Rekonstrukce bytových jader. Prodej: - topenářský a instalační materiál.

Projektová činnost ve výstavbě: - rodinné domy - kanceláře - bytové domy.

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Oprava, renovace: - náhrobky. Kamenické práce.

Práce: - výkopové - dlažební - demoliční - terenní úpravy.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - zámkové dlažby - zateplování budov - demolice.