THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nákup a prodej: - surové dříví. Prodej: - palivové dříví. Sazenice lesních dřevin. Plantáže vánočních stromků. Školkařská činnost. Traktorová doprava.

Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Prodej, velkoobchod: - dřevěné brikety - pivo - nápoje.

Stavby z masivu: - dřevostavby, sruby - interiérový nábytek - pergoly - schody - zahradní nábytek.

Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Rekonstrukce, opravy, montáž: - vysokonapěťové sítě elektrické energie - elektrické zařízení. Stavba: - energetické parky.

Projekce, projekční činnost: - stavební - pozemní stavby - technické zařízení budov.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Pokládka zámkové dlažby na klíč. Provádění staveb z betonové architektury. Stavba plotů.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - haly, plošiny, střešní konstrukce, výtahové šachty. Montážní práce ve výškách. Montáž: - potrubní systémy, potrubí, potrubní rozvody. Práce: - klempířské - pokrývačské - natěračské - drobné stavební. Montáž: - střešní plechy do železobetonových konstrukcí - střešní světlíky. Opláštění ...

Pronájem: - profesionální pojízdné hliníkové lešení.

Realizace staveb, stavební firma. Sanace vlhkého zdiva.

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby.

Velkoobchod: - barvy, laky - drogistické zboží, drogerie.

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Prodej: - nářadí - kotevní, spojovací technika - polyfuzní svářečky. Oprava: - komaxitové pece - nářadí. Elektroinstalační práce.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Dodávka, montáž, opravy: - silnoproudé a slaboproudé rozvody včetně rozvaděčů - hromosvody, hromosvodové systémy (hliníkové, pozinkované) - elektrické topné systémy, vytápění místností - zabezpečovacíc zařízení. Elektro revize: - elektrická zařízení, elektrické stroje, ruční a přenosné nářadí. Práce: - elektroinstalační ...

Stavební projekce. Energetické audity budov: - energetické štítky. Zajišťování autorského a technického dozoru investora.