THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce obytných domů: - výměna oken, dvěří. Sanace: - teras, balkónů, betonových konstrukcí. Revitalizace sídlišť.

Zednické a zeteplovací práce. Rekonstrukce bytů. Podlahy. Bytová jádra.

Architektonická kancelář, architekt. Projekce, projektování, projektant: - stavební, staveb.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.

Rekonstrukce, opravy rodinných domů, bytů, nebytových prostor.

Pobočka. Stavební firma, stavby, stavební práce: - stavební projekce - bytová výstavba - průmyslové budovy - rekonstrukce. Půjčovna lešení, ručního nářadí.

Nákup a prodej: - použité kovoobráběcí stroje, řezné nástroje, příslušenství ke kovoobráběcím strojům a další.. Dále - ruční, elektrické a pneumatické nářadí. Zprostředkování prodeje firem v insolvenčním řízení, Výkup a prodej skladů či dílen v likvidaci.

Stavební práce: -zateplování staveb -zednické práce -nátěry fasád, malby, nátěry.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a průmyslové objekty - rekonstrukce bytových jader - program Zelená úsporám. Výroba - nábytek: - kancelářský - pro restaurace, hotely - kuchyně. Interiéry na klíč.

Stavební firma: - zateplování domů - výměna oken - výstavba rodinných domů - rekontrukce bytů.

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Cestovní kancelář, agentura: - Itálie, Řecko, Chorvatsko, Slovensko. Stavební činnost: - opravy panelových domů, rekonstrukce - revitalizace, zateplování.

Prodej: -řetězové a lanové kladkostroje BALKANCAR, vč. náhradních dílů -mnoho druhů nářadí, nástrojů a materiálů za výprodejové ceny -popelnice a nádoby na odpad, kontejnery na odpad. Sídlo firmy: TECHNOMAT Ostrava, a.s. Lešetínská 51 719 00 Ostrava-Kunčice Provozovna Olomouc: -Roháče z Dubé 46, 773 00 Olomouc ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - barvy, laky. Centrála: - Triga Trade, s.r.o., Purkyňova 1690, 66601 Tišnov, tel: 541423911.

Doprava nákladní, autodoprava. -TATRA 815 -ŠKODA 706 -LIAZ 110 -bagry -autojeřáby -autodomíchávače -dodávky. Přípravné práce pro stavby: -zemní práce a terénní úpravy -výkopové práce -průzkumné vrtné práce -odvodňování staveniště -lešenářské práce -technické rekultivace -bourací a úklidové práce.

Činnost: -projekce -konstrukce -dodavatelsko-inženýrská -obchodní. Výroba: -stroje -zařízení.

Stavební práce. Zemní a výkopové práce - ručně i za pomocí techniky. Kompletní příprava terénu pro bazén. Výkop studní, prohloubení studen. Pokládaní zámkové dlažby. Demolice - odvoz sutin, umístění na skládku. Bourání kompresorem. Příprava inženýrských sítí: - výkopy inženýrských sítí (voda, plyn, připojky, atd.). Zednické práce: - ...

Prodej, montáž: - plastová okna HOCO, ALUPLAST, SULKO - hliníková okna - dřevěná okna, eurookna (okna EURO) - plastové dveře - hliníkové dveře ALUMIL, WICONA - venkovní rolety - parapety (venkovní-hliníkové, vnitřní-řevotřískové, plastové).

Stavby, rekonstrukce, výstavba: -mosty -komunikace -vodohospodářské stavby -budovy. Divize 03 - Ostrava.