THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební práce: - zednické - malířské, natěračské - půdní vestavby.

Živočišná a rostlinná výroba. Chov: - prasata. Stavební firma: - zemní a výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - plynofikace - sportovní haly, hřiště - demolice. Provoz bioplynové stanice.

Řezání a válcování závitů různých průměrů. Povrchové úpravy: -komaxit (vlastní komaxitovna) -zinkování (externě) žárové i chemické -máčení ve vodou ředitelných barvách. Výroba: -Solární systémy-montáž solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody. -Cu program (měď)-tvarování a ohýbání CU-trubek do požadovaných tvarů a sestav se ...

Práce: -kovářské, svářečské, zámečnické, opravářské. Zpracování-kovový materiál: - stříhání, ohýbání - plechy - řezání plamenem. Výroba: - ocelová vrata, okna - mříže - ploty - schodiště, zábradlí - zahradní lavičky - krbové nářadí, rošty - stojany na kola, odpadkové koše. Provozovna: - Albrechtice u Českého Těšína, Obecní 41.

Truhlářství, stolařství.

Tomi Group: - zemní práce - hydroizolace, drenáže - hrubá stavba - povrchy komunikací - dodávky na klíč - stavební řemesla.

Rekonstrukce: - budovy - interiéry - zařízení.

Výroba, renovace a montáž všech druhů oplocení, plotů. Výroba, montáž: - brány. Pokládání, pokládka: - betonová dlažba.

Kovářství, umělecké kovářství, kovářské práce, zakázková výroba, oprava: -mříže, ploty, brány -nářadí pro zemědělce, motyky, sekery, klíny -kovové plastiky, svícny, umělecká díla -krbové nářadí.

Údržba veřejného osvětlení. Výroba: -rozvaděče. Nabídka projektování, projekce, revize: -elektrická zařízení.

Pobočka. Dodávka, výroba: - zařízení a příslušenství pro ČOV, úpravny pitné vody - biologické čištění odpadních vod - kalové hospodářství - zateplování - sanace nádrží.

Střechy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří. Výroba klíčů. Prodej, montáž: - zámky - zabezpečovací systémy.

Ivan Visentini, Elektro firma "ESOR" Orlová - Lutyně. Elektro: -nové elektroinstalace, rozvody, následná revize -opravy, servis veškeré elektroinstalace -výchozí a pravidelné elektrorevize -projekty, realizace, servis světelných čidel -projekční, revizní činnost, instalace, montáž, servis.

Oprava, montáž, servis: - elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče. - gastronomické zařízení - elektro ohřevy průmyslového potrubí topnými kabely. Revize elektro.

Dřevostavby, restaurování. - restaurování prvků s historickou hodnotou - pergoly, chaty - úpravy interiérů - polykarbonátové desky.

Velkoobchod, malooobchod: - materiál pro plynovody, kanalizace a vodovody - trubky PVC, PE, PP - kamenina - beton - armatury - poklopy - mříže - žlaby, okapy.

Rodinné domy na klíč. Stavebnictví: - hrubé stavby - kanalizace - obvodové zdivo - klempířství - pokrývačství.

Pobočka. Dodávka: - materiály pro stavbu a opravy plynovodních, vodovodních a kanalizačních sítí - potrubí, armatury.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače, PC, příslušenství. Zámečnictví.

Kominictví. Práce: -kominické, kominík -revize, vložkování, oprava komínů -čištění komínů a kouřovodů -revize a kontroly spalinových cest -autorizované měření emisí -vložkování komínových průduchů -stavby nových komínových těles.

Abelizace, elektro, stavitelství. Stavební firma, elektromontáže.