THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Topenářské a vodoinstalatérské práce. Montáž: - topení, topné systémy. Zhotovení: - plynovody - rozvody vody - kotelny.

Řemeslo: - instalatérství - topenářské práce.

Projekční firma: - kompletní projektová dokumentace na FVE (fotovoltaické elektrárny). Projekce, dodávky fotovoltaických panelů, návrh a realizace monitoringu výrobny (stringů, střídačů).

INFRACLIMA EKO systém vytápění/chlazení. Prodej: - voda, topení, hadice, odpady, sifony, WC, keramika, baterie, armatury, fitinky, bojlery, izolace trubek, pásy plyn- hadice, kohouty MIRELON.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - koberce - laminátové podlahy - PVC - dekorační látky - bytové dopňky.

Stavební firma. - pozemní stavitelství - odstraňování staveb - zpracování cenových nabídek - novostavby - průmyslové stavby.

Zateplování. Zednické práce. Malířské - natěračské práce. Elektorinstalační práce. Podlahářské práce.

Stavební a obchodní činnost. Prodej, pronájem a montáž lešení. Stavby: - rodinné domy - dřevostavby - rekonstrukce.

Velkoobchod, maloobchod: -voda, topení, plyn -plynové kotle, armatury -radiátory -koupelnová topná tělesa -expanzní nádoby. Nabídka instalaterských a plynařských prací. Revize.

Obchodní a stavební činnost specializující se na kanadské dřevostavby sendvičového typu v ČR i zahraničí. Stavby zahradních a rekreačních chat a kompletní stavby rodinných domků na klíč.

Činnost společnosti: - rekonstrukce panelových domů - zateplování budov - výměna oken a dveří - rekonstrukce nebytových prostor - školy, školky, kanceláře - rekonstrukce a stavby chodníků, sportovišť.

Činnost, služby: -rekonstrukce-byty a bytová jádra, koupelny -montáž-sádrokartony a kazetové podhledy -půdní vestavby -obklady a dlažby -plovoucí podlahy.

Montáž: -protipožární nátěry, sádrokartonové systémy, kazetové minerální podhledy, tepelné, zvukové a protipožární izolace, střešní okna.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, dodávka: -sádrokartonové konstrukce.

Projekty v investiční výstavbě.

Opravy: - betonové schody, schodiště. Výroba, pokládka, oprava, renovace: - průmyslové betonové podlahy Práce: - betonářské - podlahářské. Provádíme: - epoxidové stěrky - nátěry podlah.

Služby: - sanace a hydroizolace - izolace balkónů a teras. Prodej: - tmely, lepidla - PU pěny - stavební chemie.

Stavební práce. Projekce staveb.

Stavebnictví: - sádrokartonové podhledy, šikminy, příčky - vnitřní okrasné omítky - zateplovací systémy - malby, nátěry.

Jeřábnické práce - autojeřábem AB 063.

Projekční a architektonická kancelář. Projektování: - bytové, občanské, průmyslové stavby - 3D počítačová vizualizace projektů. Stavební projekce. Inženýrská činnost. Sídlo firmy: - Janáčkova 371/15, Opava - Malé Hoštice.

Sklenářství. Sklenářské práce. Zasklívání. Rámování, paspartování. Zemní a výkopové práce. Zednické práce: - stavební úpravy interiérů a exteriérů.