THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Sklenářství: - sklenářské a rámovací práce.

Malířské a natěračské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader, koupelen a WC - obkladačské, dlaždičské, vodoinstalatérské, elektroinstalační práce - revize elektro. Výroba - nábytek na míru. Interiéry na klíč - kanceláře, obchody.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - obklady, dlažba, sanitární vybavení - cihly, omítkové směsi - nářadí, barvy, laky - izolační materiály - cement, vápno, maltové směsi, sádra - železářství

Statika a rekonstrukce budov, opěrných zdi, sanace nestabilních území, novostavby.

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalační materiál. Realizace staveb: - rozvody vody - kanalizace - plynovody - instalatérské práce - ústřední vytápění - regulace.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Prodej, zprostředkování: - plastová okna.

Stavba: - rodinné domy na klíč - dřevostavby - pasivní rodinné domy.

Strojírenská výroba. Zámečnictví. Svářečské práce. Soustružení CNC. Frézování CNC. Řezání plasmou.

Stavby typových pasivních a nízkoenergetických rodinných domů. Zajištění a koordinace staveb na klíč. Konzultace a poradenství: - stavební konstrukce - vytápění - energetické úspory - používání alternativních technologií.

Soustružení. Broušení kovů. Zámečnické práce.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace.

Práce: - zateplení, izolace fasád - hydroizolace, izolace proti vodě - zateplení střech, půdní vestavby - rekonstrukce balkonů - rekonstrukce a oprava plochých střech - výměna oken.

Projekční činnost ve výstavbě.

Stavební a zemní práce. Zednické práce.

Stavba, výstavba, montáž, instalace: - plyn, voda, topení. Povrchová úprava kovů: - práškovými plasty (KOMAXIT). Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské - plynařské.

Kamenické práce. Finanční poradenství.

Projekce a poradenství, kompletace a dodávka zboží, montáž. Vše na klíč i na splátky. Koupelny, kuchyně, bazény: -atypické kuchyňské linky-na míru -nábytek koupelnový -doplňky-stoly, barové pulty -vestavěné a volně stojící kuchyňské elektrospotřebiče-AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI, GORENJE, KÜPPERSDUSCH -bazény-tuzemská ...

Distribuce: - elektroinstalační materiál.

Výroba, prodej, montáž: - okna - vstupní a interiérové dveře - historické vrata.