THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Projektové práce v oblasti vodních staveb.

Hydroizolace staveb PVC-folií: - ploché střechy včetně zateplení - izolace základových desek domů proti vodě i radonu - terasy, střešní zahrady, balkony, bazény, jezírka.

Výroba: - kovové konstrukce - ploty - brány - zábradlí - schodiště - jednoúčelové stroje a zařízení provozů - manipulační technika - ocelové vchodové dveře a vrata.

Výroba a prodej: - cihly - betonové tvárnice.

Stavební firma: - dřevostavby - kanadské domy, domky, kanadské dřevostavby - revitalizace panelových domů - zateplení fasád - výměna oken.

Dovoz, prodej, import, distribuce: - stabilizátory komínového tahu - turbowenty - turbíny, které se otáčejí pomocí síly větru, ventilace. Instalace stabilizátorů komínového tahu.

Architektonická kancelář. Návrhy a projekty staveb a interiérů.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Výškové práce průmyslovotechnickým (horolezecky) lezením. Instalujeme a navrhujeme záchytné systémy proti pádu z výšky na střechách objektů, jeřabových drah a jiných zařízení. Dále provádíme rizikové kácení stromů. Revize, opravy, demolice průmyslových objektů a komínů.

Prodej, montáž: - plechová střešní krytina - pálené tašky - okapové systémy - střešní okna. Tesařství, pokrývačství, klempířství.

Práce: - zednické - zdění, omítky - obkladačské - obklady, dlažby. Rekonstrukce domů. Stavba rodinných domů. Rodinné domy na klíč. Pokládka: - zámková dlažba. Malířské práce. Sádrokartonářské práce: - montáž sádrokartonu. Výstavba plotů - různé typy oplocení. Štukatérské práce. Rekonstrukce, renovace bytových jader, bytové ...

Izolace, hydroizolace: - střechy (šikmé, rovné) - balkóny - terasy. Pokládání, pokládka: - střešní fólie: - PVC, Sarnafil, Flag, Fatra, Sikaplan, Alkorplan - Ekoplast 806 - Fatrapar E - Fatrafol 803, 917, 804, 807, 808, 810, 790 - Stafol 914 - Aquaplast 805 - bitumenové asfaltové pásy: - Soprema - ...

Stolařské práce: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek.

Půjčovna, pronájem, prodej: - lešení - průmyslové, stavební, atypické, trubkové, rámové, modulové.

Výroba nábytku: - ložnice - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje.

Kompletní rekonstrukce rodinných domů. Zaměřujeme se na veškeré interiéry, koupelny, kuchyně, byty, bytová jádra a nebytové prostory.

Hodinový manžel: - montáž nábytku - výměna těsnění - čištění odpadů - nátěry oken - instalace PC.

Malířské práce. Lakýrnické práce. Úpravy interiérů.

Výstavba: - rodinné domy od základu, rekonstrukce bytů, zateplováním domů, opravy fasád, montáží sádrokartónu, zapravováním po výměně oken, obkládáním a další různé zednické práce.

Stavební práce: - hrubá stavba, zednické práce, základy, zateplení, střechy, komíny, krovy.

Řemeslo: - instalatér, instalatérství: - voda, topení, plyn - plynař, topenář. Montáže rozvodu: - voda, kanalizace, topení, plyn. Bezbariérové úpravy koupelen na klíč v bytech, rodinných domech, průmyslových halách.

Prodej spojovacího a kotevního materiálu.