THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Železářství. Prodej: - domácí potřeby - vodoinstalační materiál - bezpečnostní kování - zámky - spojovací materiál - ruční a elektrické nářadí - nářadí pro zahrádkáře - barvy, laky.

Stavební činnost, stavby: - rekonstrukce rodinných domů - zateplení objektu - opravy střechy, výměna střešní krytiny, krovy - rekonstrukce koupelny, bytové jádra - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce. Prodej, montáž, dodávka: - okna - vchodové dveře - garážová vrata - žaluzie.

Výroba, dodávka, montáž, projekt, záruční, pozáruční servis: - technologie pro čističky, ČOV - pískové filtry, čiřiče, nádrže. Úprava a filtrace vody: - filtrace povrchové, podzemní vody na vodu pitnou - tlakové pískové filtry, kontinuální pískové filtry, oxidace, usazovací nádrže. Čištění průmyslových odpadních vod: - ...

Výroba, dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: - automatické vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata.

Zeměměřičské práce, geodetická činnost. Projekční práce.

Provádění strojní sádrové omítky a broušené sádrové stěrky pro interiéry.

Projekce: - dopravní stavby, křižovatky, komunikace - dopravní značení. Služby: - koncepce rozvoje veřejné dopravy, integrované dopravní systémy - dopravně inženýrské studie - bezpečnostní audity a inspekce.

Revize elektro a hromosvodů Montážní činnost, revize nářadí a pod.

Služby: - sklenářství, sklenářské práce - zasklívání oken, dveří, skleníků - rámování obrazů.

Kominík, kominictví. Služby: - revize a čištění komínů - měření emisí - vložkování komínů - výroba a montáž kouřovodů.

Obchodní zastoupení SULKO, s.r.o., Zábřeh na Moravě. Dodávka, montáž, servis: -plastová okna, dveře z tříkomorového profilového systému REHAU -rámy (zpevněny ocelovou pozinkovanou výztuhou) -markýzy, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, rolety.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy, byty - instalace - voda, topení, vodoinstalatérské, topenářské práce - dlažby, obklady - zateplování fasád - koupelny, rekonstrukce bytových jader.

Interiéry, exteriéry. Práce: - zednické - obkladačské - malířské, natěračské, nástřikové - podlahářské, pokládání koberců, PVC a lina - montáž žaluzie vertikální a horizontální - lepení sklovláknitých tapet, stropnic, rohů a rozet, rohových lišt - lakování parket - úklidové služby, čištění koberců.

Stavební práce. Rekonstrukce domů, bytů.

Návrh, zpracování: - interiéry. Stavební projekce.

Geodetické, zeměměřické práce: - mapové podklady pro projekty - vytyčovací práce - kontrola svislosti objektů - zaměření skutečného provedení staveb.

Stavebně projektová kancelář. Stavební projekce. Interiérový design, architektonická kancelář.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.

Práce: - kamenické - pokládka zámkové dlažby.

Stavební práce. Rekonstrukce. Zemní práce. Kamenické a obkladačské práce.

Stavební práce: - výstavba domů na klíč - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - základové desky.

Železářství. Maloobchod, prodej: -železářské, topenářské, domácí potřeby -vodoinstalační, topenářský materiál -gumové, gumárenské výrobky -autobaterie, autodíly, náhradní díly, ND -zahrádkářské potřeby -zahradní technika (sekačky, aj.) -pracovní oblečení, ochranné pomůcky.

Naše společnost Interiéry Jiřičný má dlouholetou praxi v oblasti výroby nábytku na míru. V portfoliu našich služeb naleznete kuchyně a kuchyňské linky na míru, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, kanceláře či jídelny. Vyrobíme Vám nábytek podle Vašich představ a na míru.