THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekce, projektant: - stavební, staveb - pozemní stavby. Inženýrská činnost ve výstavbě. Sídlo firmy: - V Zahradách 3182, Frýdek-Místek.

Rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Obklady, dlažby, zateplené omítky, štukování, zateplovací a betonářské práce.

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie: - horizontální, vertikální, venkovní - rolety: - venkovní, látkové interiérové roletky, plastové a hliníkové předokenní - markýzy - výsuvné, kazetové, balkónové - garážová vrata - rolovací, sekční - sítě proti hmyzu - okenní, dveřní, rolovací - okna, dveře Aluplast.

Výroba nábytku na zakázku: - ložnice - kancelářský, dětský, koupelnový nábytek - kuchyně. Čalounictví: - renovace starého nábytku - čalounění nábytku.

Pokládka: - zámková dlažba, obrubníky, palisády, žulové kostky a veškeré související práce - celý Moravskoslezský kraj.

Řemeslnické práce: - zednické, štukatérské práce - štuková výzdoba. Sídlo firmy: - Suchardova 1687/1, Ostrava - Moravská Ostrava.

Zámečnické a svářečské práce. Tepelné zpracování kovů. Provoz plazmového pálicího stroje na plechy do tloušťky 20 mm a pálení plynem do tloušky 150 mm.

Stolařství Ideál. Výroba: - nábytek - kancelářský - obývací pokoje - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - interiéry pro firmy - dřevěné dveře - interiéry na míru. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské. Sídlo firmy: - Raškovice 118.

Výroba: - armatury (ventily, šoupátka, kulové kohouty) - filtry - filtrační vložky.

Stavební činnost: - obklady, dlažba - zateplování budov - imitace kamene, dřeva.

Výstavba oplocení na klíč. Výroba, montáž: - automatické brány - průmyslové předělovací systémy - zámečnické práce. Prodej: - sortimentu pro výstavbu plotů.

Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Výhradní dovozce, dodávka, velkoobchod, prodej: - přírodní kámen - mramor - obklady - dlažby - travertin - mramor - mosaika - onyx.

Stolařství. Truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice - skříně - vestavěné, klasické - dřevěné schodiště, zábradlí - dřevěné dveře - interiérové, vstupní - vybavení mateřských školek.

Střechy, izolace: - pokrývačské a klempířské práce - tesařské práce - izolace plochých střech - izolace balkónů a teras - montáž střešních oken - provádění výškových prací pomocí horolezecké techniky - instalace hromosvodů včetně revizí, veškeré nátěry a opravy fasád, žlabů a svodů - stavební činnost - realizace ...

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Kovobrábění. Práce: - kovoobráběčské - soustružnické, soustružení - frézařské, frézování - stroní zámečnické. CNC obrábění. Vrtání. Dělení materiálů. Provozovna: - U dvora 4, Hlučín - Darkovičky.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - dřevohliníková okna - hliníková okna a dveře - zimní zahrady. Dodávka, montáž: - předokenní rolety - žaluzie - vnitřní, vnější parapety - sítě proti hmyzu - markýzy. Zateplení fasád rodinných i panelových domů. Sídlo firmy: - Na Březích 566, Dolní ...

Projektování, projekce a inženýrská činnost v oblasti: - mosty - hornictví - podzemní stavitelství - inženýrská geologie - geotechnika - vyztužování železobetonu, železobetonové konstrukce - infrastruktura. Stavební projekce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vířivé vany, vířivky GroSpa Premium - spa, swim spa s protiproudem a masážní bazény pro venkovní i vnitřní použití. - bezbariérové vany s dvířky - WPC (Woodplastic) terasové materiály - terasy, podlahy. Poradenství při instalaci, ošetřování a péče o vanu. Záruční a pozáruční servis. Dovoz a instalace ...

Sklenářství. Sklenářské práce: - řezání a broušení skla, zrcadel - rámování - zasklívání - řezání plexiskla.

Výroba a prodej: - hřebíky. Prodej materiálu: - lepenka - střešní šindel - krytina - spojovací materiál - plech.