THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Montáž, opravy: - elektrické zařízení. Revize: - nářadí - spotřebiče.

Prodej, e-schop: - elektrické ruční nářadí - vrtačky.

Revize, opravy: - elektrické nářadí.

Výměna: - stoupací rozvody (stoupačky) vody a odpadu v domech a bytech. Rekonstrukce: - koupelny a WC. Práce: - drobné instalatérské, topenářské a plynařské.

Prodej: - nářadí - ochranné pomůcky - stavební nářadí.

Montáž, dodávka, revize: - solární systémy - rozvod vody, kanalizace, plyn, elektro. Rekonstrukce koupelny, bytových jader. Instalatérství. Topenářství.

Sdružení živnostníků. Vodo-topo-plyn. Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské. Dodávka, montáž: - ústřední a podlahové vytápění, rozvody topení - kotle - instalace vody a kanalizace, rozvody vody - domácí vodárny - zařizovací předměty do koupelen - plynoinstalace, rozvody plynu - solární systémy.

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky, kuchyně - jídelní a konferenční stoly - obývací sestavy - dětské pokoje - ložnice, postele - vestavěné skříně - pergoly - dřevěné schody, schodiště. Práce: - truhlářské - stolařské.

Instalace: - voda - topení - plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - obkladačské - zednické - sádrokartonářské - malířské - elektroinstalační - instalatérské. Pokládka plovoucí podlahy.

Oprava, rekonstrukce, dodávka, montáž: - nové ploché i šikmé střešní systémy včetně zateplení a klempířských prvků - hydroizolace plochých a šikmých střech ITALIANA MEMBRANE - tepelné izolační materiály - komplexní střešní systémy BRAMAC - střešní okna VELUX, ROTO.

Prodej, maloobchod: -pletivo -garážová vrata. Stavba: -ploty. Zámečnické práce. Obklady: -břidlice.

Rekonstrukce: -koupelny. Práce: -sádrokarton. Kazetové podhledy-THERMATEX. Půdní vestavby. Izolace: -tepelné, zvukové.

Stolařství Výroba: -kancelářský nábytek, pracovny -kuchyňské linky-moderní, klasické -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -police -předsíně -vinotéky -vybavení prodejny, prodejen -nábytek do garáže -pracovní desky: -klasické -kamenné -postele, skříně, komody a stolky -stoly, police, skříňky -dveře ...

Architektonická, projekční kancelář. Stavební projekce. Inženýrská činnost.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průtokové ohřívače vody-elektrické.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Zakázková výroba: - okna, dveře, zárubně - zahradní nábytek - altánky, zahradní domky, pergoly - podhledy - garážové stání, garážová vrata - schody.

Veškeré stavební práce: - zednické - obkladačské - zateplování - rekonstrukce a opravy.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - kanalizace a vodovody - kanalizační, vodovodní řády.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny: - tepelné a zvukové izolace ISOVER ORSIL - KNAUF-zateplovací systémy, sádrokartony, maltové směsi, stavební chemie - minerální stropní podhledy OWA - protipožární materiály PROMAT.

Projekce, inženýrská činnost: - stavby. Účetnictví: - daně - podvojné - personální, mzdová agenda - poradenství.

Rozbory, inspekční činnost ve stavebnictví.

Realizace střech. Veškeré klempířské, pokrývačské práce. Hydroizolace střech. Opravy a nátěry střech.