THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáž: - sádrokarton, stavební systémy Knauf. Montáž, demontáž: - sádrokartonové příčky a podhledy. Lepení kazet, stropních desek. Zateplení fasád. Práce: - sádrokartonářské - zednické.

Stavební činnost. Rekonstrukce, renovace a údržba bytových, občanských a průmyslových staveb.

Truhlářství a stolařství: - dveře vnitřní i venkovní - schody - zábradlí - podlahy - stropy - obložení a nábytek - stoly - židle - skříně i vestavěné - postele - kuchyně - zahradní nábytek - ploty. Výroba: - dvoukřídlé dveře se samozamykacím zámkem vhodné především pro starší spoluobčany (dveře se při dovření ...

Prodej, pokládka: - koberce - podlahové krytiny.

Dlaždičské a obkladačské práce.

Zednické a obkladačské práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž sádrokartonových systémů - koupelny na klíč.

Pokrývačství, klempířství, tesařství. Dodávka a stavba střechy na klíč. Rekonstrukce všech typů střech. Klempířské práce. Tesařské práce. Hydroizolace. Izolace teras a balkónů. Montáže sádrokartonů. Hydroizolační nátěry. Montáže hromosvodů. Stavební práce. Zateplování staveb. Elektroinstalace.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kuchyně.

Práce: - úklidové - výkopové.

Stavební práce: - zateplování budov - montáž sádrokartónů - rekonstrukce budov - přestavby - tapetářské a malířské práce.

Stavební firma: - zateplení - výměna oken a dveří.

Provozovna. Rekonstrukce a modernizace bytů. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Zateplování domů.

Stavba, rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - montáž sádrokartonů - malování pokojů. Výroba: - kovové konstrukce - kovové ploty, vrata, brány.

Zednické a obkladačské práce. Malířské práce. Úklidové práce.

Provozovna. Výroba: - střešní systémy - střešní krytiny - trapézové plechy - střešní doplňky.

Tesařské, klempířské, tesařské práce: - rekonstrukce, opravy střech.

Práce: - klempířské, klempířství - pokrývačské, pokrývačství. Sídlo firmy: - Baška ev. č. 89.

Rekonstrukce střech. Práce: - pokrývačské - klempířské (okapy, svody, parapety, oplechování komínů atd.). Opravy: - staré střešní krytiny - staré krovy. Pokládka: - nové střešní krytiny. Nátěry: - střešní krytiny. Montáž: - střešní okna.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - dřevěné dveře - dřevěné schody, schodiště - postele (masív) - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - atypický nábytek (lamino, dýha).

Montáž, opravy: - plynové zařízení (hutní, strojírenský průmysl).

Výstavby, opravy a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování RD. Zednické práce. Zámková dlažba včetně venkovních terénních úprav. Oplocení rodinných domů.

Internetový obchod: - nářadí pro řemeslníky, instalatéry, zahrádkáře, topenáře - grily a grilovací pomůcky(grilovací motorky, jehly, rošty a rožně). Půjčovna: - grily na steaky a selata.

Stavební dozor - technický dozor investora.