THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní systémy - stavební chemie - pěny, lepidla, silikony, tmely - hydroizolační fólie - těsnění - podložky, šrouby, hmoždinky, kotvy, matice, vruty.

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - obklady, dlažby - sanitární keramika, vany - koupelnový nábytek - omítky, stavební chemie - izolační materiály - kamenné koberce.

Internetový obchod nadum.cz se stavebním materiálem. Prodej střešních oken, fólií a membrán, krytin pro ploché a šikmé střechy, izolací, stavebních prvků pro interiér a exteriér.

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Dodávka, montáž, oprava, r ekonstrukce: - voda, topení, plyn, vodo-topo-plyn - vodoinstalace měď*, plast, kov Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

Společnost TA IZOLACE s.r.o. realizuje zateplení střech a podkroví.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ukončovací lišty (na obklady, dlažby, mramor, parkety, plovoucí podlahy) - profily. Německo: - Euro Profil System GmbH Blumenweg 1 D-90522 Obersbach (Bayern) - telefon 0049/911/965 333 0 - fax 0049/911/965 333 29 - e-mail info@eps-profil.com.

Společnost Ekodoma s.r.o. se specializuje na pozáruční servis plastových oken a dveří.

Výstavba a prodej rodinných domů ve Frýdku-Místku a okolí.

Společnost INVA Building Materials s.r.o. působí jako výhradní distributor stavební chemie SOUDAL. Dodáváme výrobky zavedené belgické firmy, která představuje světovou špičku ve vývoji a produkci polyuretanových pěn.

Výroba: - potrubní systémy z plastů pro rozvody teplé a studené vody, podlahového topení a tlakového vzduchu - výroba z plastů a forem na zakázku

Stavebně obchodní společnost se zaměřením na technická zařízení budov s realizačním centrem v Ostravě, výrobním areálem v Paskově a pobočkami v Brně a Praze. - navrhování, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačních systémů - komplexní provádění zdravotnických provozů - realizace chlazení, vytápění a zdravotechnických ...

Služby - pronájem lešení - půjčovna, montáž a demontáž fasádního lešení.

Výroba, dodávka, montáž - hliníková okna, dveře - hliníkové prosklené fasády - střešní světlíky - lehké stavební a prosvětlovací konstrukce.

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Společnost GANSA STAVBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu panelů a stavbu rodinných domů, postará se také o financování a sledování stavby.

Stavební firma, výstavba: - bytové, občanské, průmyslové stavby - rekonstrukce, revitalizace - sanační práce. Programy Zelená úsporám a Nový panel.

Prodej: - spojovací materiál - kotevní technika - upevňovací materiál - ruční nářadí.

Společnost Coil Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu trakčních, nízkonapěťových a vysokonapěťových cívek a také na repliky a rekonstrukce motorů.

Výroba a prodej závěsové techniky, potrubní systémy a spojovací a upevňovací materiály. Sídlo: KOŇAŘÍK® závěsová technika a.s. Karlovo náměstí 290/16 120 00 Praha 2

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání