THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, servis, montáž: - podlahy: - švédské - plovoucí - dřevěné - laminátové.

Kominictví. Kominické práce. Čištění, kontroly, revize, vložkování, výstavby a rekonstrukce: - komíny. Výroba, montáž: - komínové žebře, hlavy, lávky.

Geodetické práce. Inženýrská geodézie. Geometrické plány. Vyměřování pozemků, vytyčování vlastnických hranic. Podklady pro vypracování projektu.

Řemeslnické práce: - natěračské práce, natírání - nátěry oken, dveří, kuchyňských linek - v lesku, matu i fládru - malířské práce, malování, malby.

Stavební firma: - žárotechnické vyzdívky pecí a kotlů - rekonstrukce, zateplování bytového fondu - výstavba - novostavby, rodinné domy.

Realizujeme kompletní výstavbu na klíč v oboru pozemního stavitelství, a to jak novostavby, tak rekonstrukce. Hlavní předmět naší činnosti tvoří provádění staveb občanských, průmyslových a bytových. Naše zkušenost a odbornost zajišťuje kvalitu, estetičnost a funkčnost realizovaných staveb a tím i spokojenost všech naších zákazníků.

Stavby: -bytové -občanské -průmyslové -dopravní a inženýrské. Výstavba rodinných domů na klíč.

Instalatérství, topenářství. Montáž, oprava, revize a zkoušky plynových zařízení. Maloobchod, prodej: - těsnění - topenářský a instalatérský materiál.

Písmomalířství: -nápisy na výlohy -reklamní tabule -malby na fasády -samolepící nálepky -sítotisk.

Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí podlahy.

Činnost: - malířské práce - dekorační nástřiky - bordury - nátěry-zárubně - nástřiky-radiátory - vnitřní nátěry a malby.

Řemeslnické práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - sádrokartonářské - natěračské, natírání, nátěry.

Prodej, montáž, servis: - čistírny odpadních vod.

Řemeslnické práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské, instalace topení - plynařské práce.

Práce: - instalatérské - topenářské. Výroba, instalace: - tepelná čerpadla.

Výroba, prodej, montáž: - okna, dveře, vrata - žaluzie, rolety.

Stavby, stavební činnost: - výstavba - rodinné domy na klíč, bytové domy - zateplení budov - rekonstrukce - zámková dlažba, oplocení - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - demolice. Provozovna: - Hlučínská 266/13, Ostrava - Petřkovice.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony - metrové zboží - podlahové krytiny - koberce, linolea, PVC, lamino, dřevěné podlahy.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Zakázkové stolařství, truhlářství, výroba, prodej: - vchodové i interiérové dveře - schody - nábytek, interiéry (masiv a jiné) - zahradní program, pergoly, stoly, stolky, židle.

Dodávka, výroba, montáž: - montované nízkoenergetické dřevostavby na klíč.