THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej a montáž: - tepelná čerpadla (země/voda, vzduch/voda, voda/voda). Komplexní služby: - základní poradenství v oblasti úspor energií - vypracování projektové dokumentace a variant řešení pro konkrétní objekt - výběr technicky a ekonomicky optimální varianty pro klienta. Sídlo firmy: - Podvihovská 100/13, Opava - Komárov.

Rekonstrukce a výstavba vody, topeni, odpadu Výměna kotlu, bojléru, rozvodu. Rekonstrukce koupelen, wc.

Voda-topení-plyn. Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - zámečník.

Sklenářství. Sklenářské práce.

Dodávka, montáž: -domovní plynovody do 50kw -plynové spotřebiče. Práce: -topenářské -vodařské. Revizní zkoušky: -plynová zařízení bez omezení. Rekonstrukce: -otopné systémy v mědi, oceli a plastu.

Čištění, výstavba, oprava: - jímky, kanalizace, žumpy, septiky. Biolgické čištění. Nakládání s nebezpečnými odpady. Stavební práce: - zemní - zednické - vodoinstalatérské - demoliční.

Malířství. Práce: - malířské - natěračské - tapetářské. Malování. Lepení tapet. Nátěry fasád a interiérů. Aplikace protipožárních nátěrů ocelových konstrukcí, krovů a obkladů. Nástřiky stěn, dveří, soklů, obložení nábytku. Kancelář: - Slezská 173, 74726 Rohov.

Dodávka, prodej, montáž: - stavební výplně - okna (plastová, Eurookna, hliníková) - dveře (plastové, dřevěné, hliníkové) - zimní zahrady - garážová vrata - prosklené fasády - doplňky (rolety, parapety, markýzy, žaluzie). Sídlo firmy: - Město Albrechtice, Opavice 26.

Kompletní dodávka pomníků: - přírodní kámen. Nápisy na pomníky. Kamenické restaurátorské práce. Prodej: - betonové zahradní doplňky: - mísy - vázy - krby - okrasný kámen. Stavební výrobky ze žuly, mramoru, vápence, pískovce: - parapety - schody - obklady - dlažby - masivní výrobky (balustrády, římsy). Pobočka: ...

Stavební práce, činnost: - zemní a výkopové práce mikrorypadlem (pásový bagr). Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní.

Truhlářství Fusek vám poskytne komplexní truhlářské práce prvotřídní kvality. Uvažujete-li o pořízení nové kuchyňské linky, výrobě dveří nebo vestavěných skříní přesně dle vašich představ, jste na správné adrese, stejně tak i v případě realizace schodišť či zahradních přístřešků nebo jiných doplňků.

Rekonstrukce, montáže, opravy: - voda, vodoinstalatérské práce - topení, topenářské práce - plyn, plynařské práce.

Prodej, maloobchod, montáž: - příslušenství a doplňky na osobní automobily - přívěsné vozíky - tažná zařízení - nápravy - náhradní díly. Zámečnické práce. Sídlo: - Na Skotnici 18/25, Ostrava - Koblov .

Služby: - malířské a natěračské práce - nátěry fasád, střech a průmyslových podlah - antické a dekorační malby.

Stavební firma. Stavební, montážní práce, stavby. Montáž: -ocelové konstrukce -potrubní systémy. Oprava: -střechy. Pressbeton: -stavba-cesty, parkoviště, komunikace.

Střechy. Práce, řemeslo: -klempíř -pokrývač. Zateplování: -fasády. Prodej-materiál: -klempířský, izolační.

Řemeslnické práce: - zateplování budov, fasád - pokrývačské práce - fasádní práce (vnější, vnitřní omítky). Zateplovací a izolační práce.

Architektonický ateliér, architekt. Projekce, projekční práce: - stavební.

Prodej: - elektrosoučástky - elektroinstalační materiál - textil - tabák. Další prodejna: - Palackého nám. 17/7, Bruntál, tel. 554718776 - Seifertova 1321/7, Bruntál, tel. 554714373.

Dokončovací stavební práce: -tapetování -malířské a natěračské práce -montáž okenního a dveřního těsnění, markýz, rolet, žaluzií -spárování panelů.

Výškové práce: - čistění okapů - nátěry okapů, střech a klempířských prvků - opravy a bourání komínů - opravy dilatačních spár - montáže reklam - mytí oken - nátěry a opravy fasád - kácení stromů.

Údržba a provoz komunikací : - výtluky - vysprávka živičnou směsí - asfaltové, betonové plochy - údržba, čištění - odvodnění silnic - zemní práce - sečení - travní porost, ořez keřů a stromů, kácení - dlaždičské práce. Údržba dopravního značení. Doprava: - čištění komunikací - strojově - práce stavebních mechanizmů. Opravy a ...

Práce: - řezání dřeva - řezivo, krovy, trámy, fošny, laťě, desky, hranoly, střešní konstrukce, vše do délky 13m - na zakázku výpočet a kompletní výroba krovů, pergol, dřevěných konstrukcí. Moření dřeva. Dopravu zajistíme.

Stavební činnost. Projekce, výstavba: - rodinné domy s vyhřívanou základovou deskou a systémem podlahového vytápění (ekologické rodinné domy). Postavíme dům za 3 měsíce. Zastoupení polské firmy na území České republiky.