THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zemní a výkopové práce. Prodej: - stavební stroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál.

Zemní a výkopové práce. Silniční doprava - nákladní: - vnitrostátní.

Stolařství, truhlářství, zakázková výroba, - nábytek.

Stavební práce. Řemeslnické práce: - zednické.

Stavební činnost. Hydroizolace: - střešní pláště - balkóny, terasy, lodžie. Nátěry-ochranné, udržovací: - střešní krytiny - proti průsaku-ropné látky - proti otěru - protiplísňové. Ochrana: - korodované povrchy - betonové konstrukce - dřevěné konstrukce. Nátěry: - interiérové - exteriérové. Izolace: - podzemní části ...

Stavební firma, stavby. Provádění staveb, rekonstrukce a odstraňování. Projektová činnost, projekce ve výstavbě, stavební projekce. Investorská a inženýrská činnost. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce a průmyslové nátěry.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - výrobky z masivu.

Prodej a montáž: - okna - dveře. Zednické práce. Likvidace stavebního odpadu. Autodoprava mezinárodní.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - stavební chemie - omítky - cihly - písek - izolační materiál, izolace - vodoinstalatérský a topenářský materiál.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - izolační materiál v rozmezí teplot od -260°C do +1460°C.

Výroba, dřevovýroba: - rakve (rakev, rakví).

Stavební práce: - zednické - elektroinstalační - zateplovací - sádrokartonářské - demoliční. - rekonstrukce.

Projekce, projektování: - projektová dokumentace - architektonické práce. Projektování staveb a provádění inženýrské činnosti ve výstavbě. Projekční a inženýrská činnost ve výstavbě. Projekty staveb občanských, administrativních, technologické celky energetické kotelny.

Stavby, konstrukce: - výstavba - rodinné domy, domky - projekční a inženýrská kancelář D projekt. Stavební práce: - betonáž, ukládání výztuže, zdění. Výroba: - kovové konstrukce a konstrukce z lehkých kovů. Vypracování stavební a montážní dokumentace. Pronájem: - stavební stroje.

Pokrývačství, klempířství. Práce: - pokrývačské - klempířské. Střechy na klíč. Rekonstrukce, opravy střech.

Stavební firma. - zednické a obkladačské práce - renovace balkónu - pokrývačské a klempířské práce - zámečnické práce - hydroizolační práce - práce s polykarbonátem. Pobočka: - Bravantice 86, 74281.

Řemeslnické práce: - malířské - natěračské - nástřik fasád - nástřik omyvatelý mnohobarevný - variopaint-sigmulto - nástřik textilní střiže - design flock - nátěry, natírání nábytku. Půjčovna lešení.

Řemeslnické práce: -klempířské -pokrývačské. Izolace, zateplování: -střechy.

Činnost: - výroba elektrických rozvodných, řídících a spínacích zařízení - elektroinstalace. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní.

Stavební činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - půjčovna stavební techniky.

Vodoinstaláterství, topenářství. Práce: - malířské, natěračské, lakýrnické - zednické.

Vodoinstalatérské práce. Svářečské práce. Voda, topení, plyn.