THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Dřevařské závody. Truhlářství. Výroba: - okna - balkónová - dveře - vnitřní - vchodové - dýhované - fóliované - kazetové - palubkové - garážová vrata - dveře s olověnou vložkou - protikhlukové dveře.

Dodávka, montáž, stavba, realizace, oprava: - střešní pláště, střechy. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - klempířství, pokrývačství.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky, kuchyně - dětské, studentské pokoje - ložnicový nábytek - patrové postele - obývací stěny - čalouněný nábytek - kancelářský nábytek - dřevěné obklady ineriéru, exteriéru - pokládání podlah.

Kompletní řešení Všech problémů v těchto základních profesích: zednické, zámečnické, elektro, instalatérské, domácí a úklidové práce.

Provádíme zhotovení krovů, altanů, pergol. Bednění.

Truhlářství, podlahářství. Výroba stavebně truhlářská.

Tesařství. Stavba: - roubenky - altány - krovy - pergoly. Rekonstrukce: - dřevěné stavby. Práce s kamenem.

Výroba: - stavební a truhlářské řezivo - palety.

Stavebniny, velkoobchod, maloobchod, poradenství: - obklady, dlažby: - Rako, Horní Bříza, Chlumčany - Salith - sypké směsi, suché malty - tmely, lepidla - sádrokartony, sádrokartonové systémy - maltové směsi - sanitární výbava - lišty, spárovací hmoty.

Klidné bydlení v rodinných domech v blízkosti Ostravy v lokalitě obce Krásné Pole. Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi jednoho ze tří RD v klidné části Krásného Pole v nové lokalitě "Nad Stádlem".

Řemeslnické práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - izolatérské. Provádění hydroizolací střech. Montáž: - střechy - izolace proti vodě - zateplování střech.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Stavební firma: - výstavba - rodinné domy - rekonstrukce, zateplování - montáž, výměna, dodávka - okna, dveře, garážové vrata - topenářské, vodoinstalatérské, malířské, plynařské práce.

Montáž: -plyn, voda, ústřední topení, kanalizace -rozvody-měď, ocel, plast -kotelny-bez omezení výkonu -plynovody-bez omezení rozsahu. Montáž, dodávka-dle přání investora: -spotřebiče-kotle, sporáky, zdravotechnické vybavení.

Stavební práce: - úpravy bytových jader - pokládání podlahy - rekonstrukce koupelen a dalších prostor - venkovní úpravy domů - výkopové práce.

Podlahářské práce. Kladení podlahových krytin včetně úpravy podkladu a dodávky materiálů. Plovoucí podlahy. Broušení a lakování parket.

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - ocelové dveře a vrata - hliníkové dveře a vrata Služby: - zasklívání balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů. Sídlo: - Štramberská 515/45 - Ostrava-Hulváky - tel. 596738294.

Renovace dveří neomezených možností barev. Nejedná se o renovační folie. Okres Nový Jičín. Nabídka u zákazníka zdarma.

Podlahářství. Podlahářské práce.

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - nábytek na míru.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Soudní znalec v oboru stavebnictví a ekonomika. - Technická podpora při výstavbě - Architektura - Návrhy a projekty staveb - Soudní znalecké posudky - Vady a poruchy staveb - Ceny a odhady nemovitostí - Obvyklé tržní ceny nemovitostí - Komplexní řešení staveb

Geometrické plány. Geodetická činnost ve výstavbě. Projektování pozemkových úprav. Pozemkové úpravy.

Projekční činnost. Inženýrská činnost. Poradenská činnost. Zelená úsporám. Program panel. Vizualizace staveb.

Hydroizolace spodních staveb a střech z měkčeného PVC. Stavební činnost.