THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Renovace plechových a litinových van akrylátovou vložkou.

Řemeslnické práce: - instalační - vodoinstalatérské - plynoinstalační - topenářské.

Práce: - malířské - lakýrnické - tapetářské - malování na sklo. Sklenářství.

Klíčová služba, zámečnictví. Výroba, prodej: -klíče, klíčů.

Elektromontážní práce, venkovní i vnitřní elektro rozvody v bytové, nebytové i průmyslové výstavbě. Elektroinstalační práce, elektrikář.

Oprava, servis, montáž, revize: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, topenářské.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační - elektrikářské, elektrikář.

Oprava, servis: - kotle, kotlů DAKON. Řemeslnické práce: - plynařské, plynoinstalační.

Instalace, montáž, rozvod, oprava, servis: - plyn, voda, topení. Prodej, servis, oprava, plynoservis: - kotle, kotel DAKON - plynové ohřívače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - plynoinstalatérské, plynařské - topenářské.

Řemeslo: - plynař - topenář - vodoinstalatér.

Dodávka, montáž: - brány - garážová vrata - ocelové konstrukce - ocelové krovy - točité a jiné schodiště - zábradlí balkonová - zábradlí schodišťová - mříže. Opravy: - radlice, lžice bagrů, korby aut.

Podlahářství. Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce.

Truhlářské, stolařské práce.

Kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské, kovoobrábění, obrábění kovů - soustružnické - frézařské, frézování - horizontální - zámečnické, zámečnictví.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - pergoly - dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - střešní okna, oken VELUX - suché maltové směsi CALOFRIG, SSP - stavební hmoty, chemie DEN BRAVEN - cihly, cement - betonové výrobky - dveře, okna, zárubně - cementová směs Unimalt - vlnité střešní krytiny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pletivo - doplňky ke stavbě plotů - ploty, oplocení na klíč.

Podlahářské práce, montáž: - vyhlazování povrchu TERALITem - pokládka koberců - lepení (PVC, korek) - plovoucí podlahy. Prodej: - podlahové krytiny PVC. Řemeslnické práce: - podlahář.

Prodej, montáž, pokládka: - podlahy - podlahové krytiny (koberce, PVC). Řemeslnické práce: - podlahářské.

Stavební a obchodní činnost. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava.

Servis, instalace a opravy: - elektromotory - elektromagnety, cívky, elektromagnetické brzdy - transformátory - elektrické točivé i netočivé stroje - elektrické ruční nářadí - motory praček, čerpadel a myček, motorků 12V a 24V. Maloobchod, prodej: - elektrické ruční nářadí všech značek.

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie - rolety - síta proti hmyzu - brány - garážová vrata - okna, dveře.