THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - dřevěné schodiště a obklady.

Stolařství. Výroba, zakázková dřevovýroba, montáž: - nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně - dřevěné okna a dveře. Stavebně truhlářské práce. Obkládání fasád a interiérů. Pokládka, montáž, renovace, obnova: - plovoucí podlahy - parkety. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Oprava, servis: - plynové zařízení - olejové hořáky.

Dřevovýroba, stolařství, zakázková výroba: - interiéry, nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek na klíč - kuchyně na míru - dveře - dřevěné obložení fasádní a nástěnné.

Čištění kanalizace. TV monitoring kanalizačních sítí. Bezvýkopové opravy kanalizace. Trasování a lokalizace kanalizace a potrubních sítí.

Elektroinstalační práce. Montáž, revize, projekce: - elektro - hromosvody.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - asfaltové pásy - barvy, laky, ředidla - betonářské výrobky - okapní systémy - okna, dveře - omítkové směsi - sádrokartony - stavební chemie - střešní krytiny - tepelné izolace - zdící materiály.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.

Služby: - čištění, oprava, rekonstrukce kopaných studní - prohlubování a kopání - montáž čerpací techniky - povrchové úpravy vrtů - vodovodní přípojky. Studnařské práce.

Tesařství. Výroba, dodávka, stavba, výstavba: - srubové stavby, sruby - srubové domy, roubenky, zahradní domky, chaty z kulatiny.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Stavební práce: - zednické práce, obkladačské, dlaždické - stolařské práce - zateplování budov - montáž sádrokartonů.

Práce: - topenářské - plynařské - instalatérské - montáž solárních systémů - rozvody vody, kanalizace - rekonstrukce bytových jader, rodinných domků - koupelny na klíč.

Topenářství. Vodoinstalace. Montáž, revize: - plynové zařízení.

Dodávka, montáž: - žaluzie - těsnění - shrnovací dveře a rolety - plastové rolety. Skříně na míru.