THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Montáž a revize: - plynové zařízení - plynovody.

Oprava, servis: - plynospotřebiče, plynové spotřebiče.

Projekční kancelář. Komplexní projektování: - stavební projekce - projekční služby - plyn, elektro.

Práce: - topenářské. Oprava, servis, výměna: - radiátory, radiátorové kohouty, ústřední topení, regulace otopných systémů.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Opravy: - plynospotřebiče, plynové spotřebiče.

Pobočka. Instalatérské centrum. Velkoobchodní prodej: - vybavení koupelen - sanitární keramika - obklady a dlažby - instalatérský a topenářský materiál - otopné a kanalizační systémy.

Služby: - natěračské, malířské, písmomalířské práce - povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace - čištění a nátěry fasád - práce ve výškách.

Pobočka. Výroba, velkoobchod, prodej: - zařízení pro rozvod elektrické energie - průmyslová automatizace - elektroinstalační materiál - fotovoltaické síťové systémy - rozvody elektrické energie.

Stavební firma, výstavba: - hrubé stavby nízkoenergetických a pasivních domů systémem MED MAX - energeticky úsporné a pasivní domy - dodávka a montáž - okna.

Prodej, servis, oprava: - profesionální ruční nářadí - brusné kotouče..

Stavební práce: - tesařské - zednické - rekonstrukce bytových jader - zahradní domky.

Kácení a ořez stromů. Těžba a výkup dřeva. Výroba, prodej: - řezivo - palivové dříví. Stolařské práce: - dřevostavby, pergoly, ploty, zahradní nábytek. Výroba: - myslivecké a terénní zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalounické potřeby: - molitan, potahové látky, lepidla, rouna, popruhy, postelové kování - stavební kování: - závěsy, zástrče, zámky, stavební vložky, kliky, hřebíky, vruty, hmoždinky, spony, sponkovačky, kliky, vrtáky - stolařské potřeby: - nábytkové kování, úchytky, drátěný program, kování na ...

Voda-topení-plyn. Vodoinstalační opravy. Rozvody vody z plastu i z tradičního materiálu. Voda: - koupelny na klíč - stavební práce. Topení: - plyn - tuhá paliva - solar - elektro. Opravy, dodávka, montáž: - plynové spotřebiče. Kanalizace: - opravy vnitřní a venkovní - strojní čištění kanalizačního potrubí. Maloobchod, ...

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce. Plynoinstalace. Koupelny na klíč. Kanalizační práce.

Velkoobchod: - nátěrové systémy - antikorozní ochranné prostředky - těsnící hmoty - lepidla - tmely - vrchní laky - ředidla - brusné papíry.

Elektrické zařízení: - revize - montáž.

Práce: - topenářské.

Elektromontáže. Elektroinstalace. Práce, montáž, údržba, servis: - elektrické zařízení. Řemeslnické práce: - elektroinstalační, elektrikářské.