THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební projekce: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Stavební práce, stavby: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Výkopové a zemní práce.

Výroba, prodej, pokládka: - zámková dlažba.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Pobočka. Výstavba, rekonstrukce, oprava: - silnice, dálnice, zpevněné plochy - kanalizace, ekologické stavby - dopravní a inženýrské stavby.

Studnařství. Práce: - vrtání, hloubení studny (vrtané studny) - odvodňovací vrty - vrtané průtlaky, protlaky mobilní vrtací soupravou - protlaky v horninách - hledání studen - zemní práce.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - dřevotříska, lamino - kuchyňské pracovní desky - lišty, hranoly - drátěný program, ABS, úchytky, HDF - kuchyňská foliovaná dvířka, i ohýbaná.

Prodej, maloobchod: - řetězy a příslušenství. Železářství.

Truhlářství. Stolařství.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplení rodinných domů. Zateplení a úpravy soklů. Povrchové úpravy fasád. Provádění strojních omítek. Stavební práce a rekonstrukce.

Prodej: - železářství - zámky, zabezpečovací kovové výrobky. Povrchová úprava kovů.

Zámečnické práce. Výroba, opravy: - kontejnéry.

Elektromontáže. Výroba: - rozvaděče.

Práce: - lakýrnické - natěračské - stolařské - zednické.

Hydroizolace, zateplování - ploché střechy. Izolace proti spodní vodě, radonu. Program Zelená úsporám.

Návrh, realizace: - střechy. Prodej: - stavební materiál - střešní krytina.

Stolařství, výroba: - dřevěný nábytek.

Řemeslo: - elektrikář. Montáž, revize, zkoušky: - elektrické zařízení.

Zakázková výroba: - vitrážové výplně - tavené a ohýbané sklo.

Stavební činnost. Komplexní stavební práce: - pozemní - inženýrské - vodohospodářské - podzemní.