THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Společnost IZOUN, s.r.o. zajišťuje prodej ručního elektrického nářadí a domácích elektrických spotřebičů značky Bosch.

Velkoobchod - voda, topení, plyn: - instalatérský materiál. Koupelnové studio. Prodej: - sanitární keramika - koupelnový nábytek - vany, sprchové kouty - baterie - obklady, dlažby - koupelnové doplňky.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Na trhu působíme od roku 1997. Zabýváme se montáženi rozvodů topení, otopných těles, kotlů, kotelen, plynovodů, rekonstrukcemi koupelen, bytových jader, instalací solárních systémů. Nabízíme kvalitní služby, dodáváme kvalitní materiály s vysokými zárukami. Poradenství a zpracování cenových nabídek zdarma.

Prodej, maloobchod: - podlahy, podlahoviny - barvy, laky HOSTIVAŘ - REMMERS - lazury - vinylové dílce - PVC, koberce - plovoucí podlahy - malířské potřeby.

Hledáte kvalitní a spolehlivou firmu, která vám zajistí profesionální omítky a fasády? Pak je pro vás správnou volbou firma Piotr Jan Wodecki, která má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky. Firma Piotr Jan Wodecki nabízí širokou škálu služeb v oblasti omítek a fasád, jako jsou: - Strojní omítání - rychlé, kvalitní a cenově výhodné ...

Společnost Plynoservis Valko provádí revize, opravy a servisní prohlídky plynových kotlů a ohřívačů.

Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na servis a dodávky kvalitních roštů (pororošty, polorošty) a další výrobky určené pro stavební a technologické ocelové konstrukce, občanskou vybavenost i pro soukromé osoby.

Pila: - pořez dřeva, dříví. Výroba, prodej: - řezivo, řeziva.

Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Export, výroba, velkoobchod: - malířské špachtle, stěrky, zubové stěrky, malířské škrabky, zednické stěrky, odrezovací stěrky - drobné kuchyňské nerezové náčiní - nábytková kluzná kolečka - středové osy, hřídele pro jízdní kola.

Realizace vodoinstalatérských a topenářských instalací a tepelných čerpadel. Dodávka tepelných čerpadel.

Firma Komenda Střechy s.r.o. se sídlem v Šenově v okrese Ostrava se již od roku 2007 zabývá veškerými klempířskými, tesařskými a pokrývačskými pracemi. Součástí naší činnosti jsou dále také hydroizolace střech, dodávky a montáže hromosvodů, nátěry střech, montáž oken Velus a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce - PVC ...

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost KROSMA stav s.r.o. provádí zemní, výkopové a bourací práce.

Společnost VALA - realizace staveb s.r.o. se zaměřují na stavby na klíč, liniové, průmyslové stavby, výkopové práce, chodníky, dlažby a mosty.

Společnost NOVPRO FM, s.r.o. poskytuje kompletní služby pro stavebníky a investory.

Pokládání - koberce - PVC - parkety - plovoucí podlahy, renovace - dřevěné podlahy

Sklenářství, sklenářské práce, sklárna: - řezání, broušení, opracování, pískování a vybrušování, leptání skla. Výroba: - skleněný a zrcadlový nábytek - americké vitráže - zrcadlové stěny. Ruční fasetování malých skel.

Služby: - výstavba, rekonstrukce a opravy rozvodných energetických zařízení (venkovní vedení, kabelová vedení, veřejné osvětlení, obnovitelné zdroje) - technologické montáže (distribuční rozvodny vysokého napětí a velmi vysokého napětí, distribuční trafostanice), - speciální autodoprava - kompletace kioskových trafostanic - opravy a ...

Stavební společnost Stavby HEGEDOM s.r.o. se specializuje na revitalizaci panelových a bytových domů.

Thovt zajišťuje projekční a inženýrskou činnost, stavební dozory a koordinace staveb.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Den Braven je ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu, která přes 20 let patří k výhradním a předním výrobcům lepidel, pod známou značkou Mamut Glue, ale také tmelů, hydroizolačních nátěrů, hloubkových penetrací, chemických kotev, cementových lepidel, fasádních stěrek, polyuretanových montážních pěn a zároveň jsme dodavatelem chytrých ...