THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavby: - průmyslové - inženýrské - občanské - bytové - dopravní. Inženýring. Realitní kancelář.

Maloobchod, prodej, výroba - nábytek: - čalouněné sedací soupravy - bytový a kancelářský - kuchyně. Návrhy, konzultace, realizace. Výstavba dřevostaveb.

MIDE Ostrava s.r.o. je dodavatelem veškerých dřevomateriálů a příslušenství. Samozřejmostí je individuální přístup a množstevní slevy. Nabízíme také veškeré služby jako například vlastní dopravu, hoblování, poradenství. Jsme partnerem značkového českého výrobce palubek SECA s největšími skladovými zásobami palubek, přes 30000m2 aktuálně skladem v ...

Půjčovna, návrhy, montáž, pronájem: - konstrukce lešení - fasádní rámové lešení - ochranné sítě - pojízdné lešení. Opravy balkónů. Autodoprava. Zednické práce.

Profily: - nábytkové - stavební - podlahové. Chemie: - tmely - PU pěny - silikony - lepidla. Oboustranné lepící pásky. Zakrývací fólie pro malování.

Dodávka a montáž: - předizolované potrubí a potrubní systémy (parovody, horkovody, teplovody) - klasické potrubní systémy (veškeré potrubní rozvody v energetice a průmyslu) - systémy vytápění, předávací stanice - ocelové konstrukce v průmyslu a ve stavebnictví. Stavební práce. Projekce.

Stavební činnost - domy z lepených trámů, ze soustružené kulatiny - sruby - komerční objekty - hotely, penziony, střediska - ražený beton - obklady, dlažby, krby

Rodinné domy - individuální návrhy, typové projekty RD - rekonstrukce - přípojky, čističky Interiéry - návrhy koupelen, kuchyní - vestavěné skříně Infrastruktura - územní studie - komunikace, inženýrské sítě Řemesla - hrubá stavba - dřevostavby, krovy - okna, dveře, podlahy - elektroinstalace - klempířské a ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Ložiska, gufera, o-kroužky, těsnění, klínové a speciální řemeny, řetězy, hadice, plexiskla, spojovací materiál. Výroba: - hydraulické hadice.

Prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - svářecí materiál - elektrocentrála. - nastřelovací a kotevní technika - brusivo - vrtáky - řezné nástroje. E-shop. Půjčovna: - elektrické a aku nářadí - zahradní, lesní a stavební technika.

Realizace a rekonstrukce - interiéry Pokládka - podlahové krytiny Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - bytový nábytek - vestavné skříně

Realizace údržba zahrad, pokládka zámkové dlažby, sekání trávy a úprava keřů a stromů.

Řezivo a dřevěné šindele výroba a prodej.

Iženýrské sítě: - vodovody, kanalizace. Rekonstrukce: - kotelny. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské - plynařské. Stavební činnost. Práce: - stavební, zednické - zemní práce strojem Deowo Solar 130, Fiat Kobelco JCB Robot 150.

Specializujeme se na přípravné a dokončovací stavební práce. Výkopové práce včetně úpravy terénů. Demolice, odvoz suti.

E-shop, internetový prodej - plastová okna - žaluzie - chovatelské potřeby - mycí a čistící prostředky - barvy, laky

Prodej a montáž: - plastová okna - eurookna.

Stavební firma. Realizace pozemních a inženýrských staveb.

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty RONAL. Rekonstrukce koupelen. Obkladačské a dlaždičské práce. Vodoinstalatérské práce.

Výroba stavebního systému pro nízkoenergetické rodinné domy, haly a komerční stavby.

Výstavba montovaných dřevostaveb - nízkoenergetické rodinné domy.

Stevební firma realizuje: - stavební a projekční práce - domy na klíč - demolice - rekonstrukce