THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod: - vodoinstalační materiál.

Provádění: - vodoinstalace. Zámečnictví.

Oprava, rekonstrukce: - střechy. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Záruční servis, spouštění, roční prohlídky, čištění kotlů (kotle) značek DAKON, IMMERGAS. Revize plynových kotlů.

Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování - soustružení - broušení ventilů, řetězových pil - svařování - povrchová úprava - lakování - renovace motocyklů - opravy stržených závitů. Strojní zámečnictví, zámečník.

Maloobchod, prodej: - keramika - užitková, dárková - dřevěné, látkové hračky - ručně tkané koberce - bytové dekorace, doplňky.

Prodej: - obkladový materiál - lepidla, silikony - izolační materiál - kanadské střešní šindele. Oprava, montáž: - renovace koupelen a WC - obklady stropů - okrasné trámy.

Práce: - elektromontážní, elektrikářské, elektroinstalační.

Řemeslnické práce: - podlahářské práce, kladení podlah - vyrovnávání, nivelace podlah. Dokončovací stavební práce.

Pilařská výroba, tesař, tesařství, výroba na zakázku: - krovy, altánky, pergoly a jiné dřevěné konstrukce. Prodej: - desky, latě, fošny, trámy - i jednotlivé kusy. Impregnace dřeva. Pořez kulatiny ve mzdě. Vlastní doprava. Prodej: - palivové dřevo, odkory. Pořez kulatiny do 18 m. Prodej řeziva do 18 m. Výroba paletových přířezů.

Rekonstrukce: - dřevostavby - domy, byty, půdní vestavby. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - podlahy - postele.

Stavební práce: - fasády NOVABRIK - odvětrané barevné obklady (bezmaltové zdění) - zateplování fasád - obklady interiérové, exteriérové - obkladačské práce - rekonstrukce - byty, domy - pokládka zámkové dlažby.

Výroba, dřevovýroba: - kuchyně, kuchyňské linky - dveře (dveří) venkovní, vnitřní, garážové. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis, oprava: - schodiště (kombinace kov, dřevo) - ocelové konstrukce schodišť - okenní zábrany, mříže - zábradlí - brány - ploty, oplocení. Práce: - zámečnické, zámečník - svářečské, svařování.

Pobočka. Maloobchod, prodej, pronájem, půjčovna: - nářadí, nástroje.

Řemeslnické práce: - pokrývačské, klempířské.

Zednické práce. Zateplovací práce.

Revize: - elektrická zařízené - hromosvody. Elektromontážní práce.

Výroba, montáž: - zahradní chatky na klíč. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Stavební činnost, prodej, dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy na klíč - střešní krytina - krovy - izolace - sádrokarton. Práce: - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Oprava, servis, prodej: - čerpadla - ohřívače vody - náhradní díly - domácí vodárny.