THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Podlahářské práce: - PVC - koberce - korkové čtverce přírodního linolea (marmoleum) - laminátové plovoucí podlahy již od 85kč za m2 - dřevěné třívrsté podlahy. Vyrovnání podkladu pomocí samonivelační stěrky dřevotřískových a cetrisových desek. Montáž: - žaluzie.

Natěračské práce Malířské práce Stavební dokončovací práce

Stavebniny ORION. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - okna, dveře

Montáž, demontáž, oprava, servis: -dřevěných oken, eurookna, dveře -eurohranoly -plastová okna, dveře -žaluzie -centrální vysavače, vysávání HUSKY.

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě - zajištění projektové dokumentace, stavebního povolení, cenové kalkulace - předání a převzetí staveniště - kontrola fakturace dle cenové kalkulace.

Dodávka, montáž: -plastových oken, plastová okna, eurookna, eurooken -zastřešování bazénů, bazény -budování altánků, altánky, pergoly, zimní zahrady. Stavba: -venkovních krbů, venkovní krby. Modernizace, rekonstrukce, stavební práce, činnost: -bytových jader, bytová jádra -revitalizace panelových domů, panelové domy ...

Truhlářství, podlahářství Obráběčství

Práce, řemeslo, poradenství, služby: -elektrikář -elektroinstalace, elektromontáže -silnoproud, slaboproud -hromosvody a uzemnění objektů -revize výchozí a periodické -porevizní opravy -přípojky pro rodinné domy, průmyslové objekty. Sídlo: 8. března 265/3 71000 Ostrava - Slezská Ostrava

Výroba, montáž, dřevovýroba, stolařská výroba, stolařství: - zahradní altány - zahradní nábytek - EURO okna, EURO dveře - parapety - schodiště - ploty.

Koupelnové studio. Prodej, maloobchod: - vybavení koupelen - koupelnový nábytek - sanitární keramika (vany, sprchové kouty, záchody, umyvadla) - obklady, dlažba. Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - interiéry.

Řemeslnické práce: - klempířské práce - pokrývačské práce.

Práce, řemeslo: - elektrikář - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody a uzemnění objektů - elektro revize výchozí a periodické - elektro projekce.

Železářské a zámečnické práce.

Práce: - instalatér - topenář. Rekonstrukce: - bytové jádra.

Výroba: - řeziva-trámy, fošny, desky, zákazková výroba - pila, pilařská výroba - pořez dovezeného materiálu. Impregnace výrobků.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie, drogistické zboží - kosmetické zboží - parfumerie.

Prodej: - barvy, laky, fasádní nátěry. Provádíme: - nátěry oken, dveří, radiátorů - malba bytů, kanceláří.

Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - dodavatelský způsob - rozvody - plasty, kovy.

Tesařství. Výroba: - dřevěné konstrukce střech - půdní vestavby -stavby ze dřeva. Práce: - tesařské.

Práce: - plynařské - vodoinstalatérské. Revize: - plynová zařízení.

Revize: - elektro. Montáž - elektroinstalace, elektrikář. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.