THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pokládka podlah, prodej podlah a podlahových krytin. Pokládka a opravy podlah ve vozech MHD a osobních drážních vozidlech. Vyklízení nemovitostí, zámečnické práce, údržba bytů, domů a chat.

Firma Jiří Petřek – SISO-CZ je přímý dovozce nábytkového kování a zámků firmy SISO-Denmark. Velkoobchod a e-shop nabízí: - nábytkové zámky - kování na sklo - kování pro sprchové kouty - kování pro sauny - kování pro WC boxy - kolečka, nožky, kluzáky - transportní kolečka - příslušenství pro stoly - nábytkové a rozebíratelné spoje - ...

Rekonstrukce koupelen, bytů, domů. Malířské práce. Renovace stěn celoplošným stěrkováním. Nátěračské práce. Sádrokartonové stropy, příčky, půdní vestavby. Obklady a dlažby. Nátěry a opravy fasád. Mytí fasád

Zednické práce. Rekonstrukce domu, bytu. Podlahářské práce. Vyrovnávání podlah. Malířské a natěračské práce.

Podlahářské a malířské práce. Výroba a montáž: - žaluzie. Prodej, montáž: - podlahy - podlahový materiál - garnýže. Prodej a šití: - záclony - závěsy - dveře a zárubně Solodoor, PVC Gerflor, Thermofix,

Dodáváme a montujeme plastová okna a dveře, hliníková okna a dveře v lokalitách Frýdek Místek, Ostrava, Nový Jičín, Český těšín.

Největší specializovaný maloobchodní prodejce: - zahradní technika - bazény - zahradní nábytek - jízdní kola.

Montáž a rekonstrukce: - rozvody plynu - potrubí - kotle - plynové, na tuhá paliva - radiátory - bojlery - kanalizace - elektrorozvody. Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační.

Kompletní servis: - výtahy. Eletroinstalatérské práce. Vedení účetnictví. Vodoinstalatérské práce. Zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny. Sídlo firmy: - Nádražní 916/11, Karviná - Fryštát.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny. Sídlo firmy: - Nádražní 916/11, Karviná - Fryštát.

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Stavební činnost: -práce na klíč -rekonstrukce domů, budov, objektů -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkové dlažby -betonové palisády -klempířské práce. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

Firma Služby Havlický poskytuje v okrese Opava kvalitní a specializované sklenářské služby. U nás naleznete tyto sklenářské služby: - od pondělí do soboty - 6 dní v týdnu - výroba a montáž skleněných dveří, zástěn, stříšek - zasklívání oken, dveří, výloh, markýz, teras, střešních oken - výměny poškozeného skla v plastových oknech a ...

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Firma David Pamula nabízí veškeré zednické práce. Provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, bytová jádra a mezi naše činnosti patří i sádrokartonářské a obkladačské práce či pokládka exteriérové i interiérové dlažby. Zednické, stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů, komerčních prostor - bytová jádra - obklady, dlažby - ...

Martin Klenor zařizuje: výškové práce Rizikové kácení stromů Vývoz odpadních vod z jímek, žump a septiků Pronájem - montážní plošina - traktor - výpomoc zemědělcům, zimní údržba apod.

Zednické práce: - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - obkladačské práce - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce.

Tesař Lukáš Hrabovský realizuje: - dřevostavby - dřevěné domy - střechy - krovy - pergoly - altány - bednění. Rekonstrukce střech. Opravy krovů.

Zemní práce: - úprava terénu - výkopové práce - válcování. Nákladní autodoprava: - přepravy stavebních strojů, lesní a zemědělské techniky - odvoz suti - dovoz stavebních materiálů.

Práce tlakovým vozem: - čistění domovních odpadů, potrubí, domovní přípojky, domovní i venkovní kanalizace. Monitorování nástrčnou kamerou: - zjišťování poruch na domovních stoupačkách a vodovodních přípojkách.

Stavební firma: - projekce - inženýrská činnost - stavby rodinných domů, komerčních objektů, výrobních prostor - zemní práce. Půjčovna: - lešení - bednění stropů, základů - el. sbíjecí a vrtací kladiva - řezací technika - míchací technika - přívěsné vozíky. Provozovna: Střítež 14 739 59