THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC podlahy - koberce. Práce: - podlahářské.

Společnost Stababed, s.r.o. zajišťuje prodej materiálu pro stavebnictví, demolici, výstavbu příjezdové komunikace a kanalizace, zemní práce, pokládku zámkové dlažby a další.

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - zakázkový nábytek - kuchyně na klíč.

Plynoservis Antonín Szkandera se zabývá montážemi a opravami plynových spotřebičů, plynových kotlů, ohřívačů vody i kuchyňských sporáků. Sídlíme v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotřebiče - plynové kotle - ohřívače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Firma Petr Hanke - HANETERM provádí kompletní instalatérské práce. Zhotovíme rozvody vody, plynu, topení i rekonstrukce koupelen. Dále se zabýváme pokládkou podlah. Sídlíme v Krnově. Naše činnost: - vodoinstalatérské práce - montáž rozvodů vody, odpadů - topenářské práce - montáž topení, kotlů, tepelných čerpadel, ústředního vytápění ...

Projekční kancelář Dotační servis NZÚ Inspektor nemovitostí Energetické poradenství

Stavební společnost Jiří Rozkopal provádí výkopové a stavební práce.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Stavební firma: - výstavba průmyslové haly - stavba rodinných domů - stavební práce - rekonstrukce.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál šrouby, matice, vraty.

Stavební firma KR OSTRAVA a.s. zajišťuje výstavbu: - inženýrské sítě, kanalizace - dopravní stavby - chodníky, cesty, silnice, komunikace - ČOV - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce. Zajištění a likvidace důlních děl.

Společnost Košnar Montáže, s.r.o. zajišťuje prodej, montáž, servis: - garážová vrata - průmyslová vrata - nakládací technika - elektrické pohony privátních vjezdových bran - kyvná PVC vrata - PVC pásy - protiprůvanové clony - rolovací vrata - parkovací závory, zábrany - elektrické pohony průmyslových bran - posuvné, otočné ...

Společnost CANABA a.s. je stavební firma, zajišťuje výstavbu nízkoenergetických montovaných masivních rodinných domů na klíč.

Výstavba, rekonstrukce: - střechy, krovy - interiérové obití palubkami - venkovní dřevěné fasády - interiérové schodiště - Valašské roubenky - střešní vazby - zahradní doplňky - dřevostavby - balkóny - pergoly - altány.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Zednické a stavební práce, dlažby, obklady a rekonstrukce.

Zateplování budovy, fasády Výstavba - byty - rodinné domy

Prodej: - ručně malovaný porcelán, sklo, vizitkáře - ručně malované hedvábí a výrobky z něj - smaltované šperky - tkané koberce - suché vazby. Podpora lidí se zdravotním postižením v oblasti zaměstnanosti, rozvoje jejich schopností, dovedností a znalostí za účelem dosažení jejich nejvyšší možné formy zaměstnání, podle jejich možností a ...

Elektro firma. Instalace elektro dodavatelským způsobem. Instalace: - průmyslové objekty - zemědělské objekty - občanská vybavenost - rodinné domky. Revize: - hromosvody.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Výroba: - nůžkové a pístové zvedací plošiny - výtahové kabiny a rámy - rošty pro trakční pohony lanových výtahů - vyrovnávací sklopné můstky montáž - výtahy. Zámečnické výrobky na zakázku.