THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Práce: - instalatérské - voda, topení, plyn - podlahové vytápění - solární systémy.

Práce, řemeslo, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Martin Gibas se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a plynařské práce, montáž tepelných čerpadel, solárních systémů a plynových kotlů.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače - akumulátory, baterie - nabíječky, měniče napětí - měřící přístroje, meteostanice - páječky, pájecí stanice - reproduktory, sluchátka - žárovky, LED, ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál - elektronické součástky - alarmy - anténní technika - diody - kabely, konektory, prodlužovačky - pojistky, svorky - vypínače, přepínače.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Velkoobchodní prodej: - elektrické komponenty - automatizační zařízení - solární systémy - elektromateriál - rozvaděče.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské. Montáž: - solární kolektory - topení, rozvody - tepelná čerpadla.

Návrh, dodávka: - ekologické systémy vytápění - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle na biomasu - zplyňovací kotle. Práce: - topenářské - plynoinstalační - vodoinstalatérské - vzduchotechnické, klimatizační - plynařské - kanalizace budov - regulace ústředních vytápění. Distribuce tepelné energie.

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Žídek Jiří se zaměřuje na prodej žump, jímek, septiků, bazénů a poskytuje služby v oblastech odpadních a kanalizačních rozvodů.

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Prodej, montáž, servis - kotle - tepelná čerpadla.

Projekce, práce, montáž, instalace, oprava, servis: -topení, plyn -plynoinstalace -solární kolektory -tepelné čerpadla -otopné panely -podlahové topení -vytápění průmyslových hal -rekonstrukce, výstavba kotelen. Řemeslnické práce: -topenářské -plynoinstalační.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

DANFRA CZ s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis topenářských a vodoinstalačních prací.

Společnost STAVODOM, spol. s r.o. se zabývá prodejem základních stavebních materiálů a také výkopovými a jeřábnickými pracemi. V našem sortimentu naleznete lomový kámen, strusku, štěrk, písek, kačírek či asfaltový recyklát. Veškerý uváděný materiál jsme schopni dovézt na místo určení v množství do 12 tun. Dále se věnujeme demoličním pracím, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahové topení - ucelený systém Eurotis (nerezové vlnovcové trubky a fitinky) - upevňovací systém Leifeld - oběhová čerpadla Askoll - mosazné fitinky Inyectometal - těsnící materiály FIMI

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

THIRD SOLUTION s.r.o. se zaměřuje na prodej parotěsné a propustné izolace, podlahové izolace, izolace se zvýšenou protipožární ochranou a příslušenství.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

Dle požadavků zákazníka provádění u zavlhlých staveb: - průzkumy - návrhy technologických postupů - projekty - realizace sanačních prací - dodávky sanačních prostředků pro stavební firmy a svépomocné práce. Výroba a dodávka sanačních prostředků pro: - zhotovení sanačních omítek na zavlhlé zdivo - přísady POROSAN, SANOMIT - ...

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - typové cihlové rodinné domky. Stavební projekce. Provozovna: - Kaminského 586/119, Ostrava - Nová Bělá.