THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba: - břidlicové obklady, dlažby - barevný písek.

Výroba: - tepelná energie - elektřina - rozvod tepelné energie. Dodávka tepla a teplé vody. Vodoinstalatérství, topenářství.

Elektromontážní a instalační práce.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Povrchová úprava kovů. Natěračské a lakýrnické práce.

Plynařství: - montáž - opravy - revize - zkoušky vyhrazených plynových zařízení.

Velkoobchod: - hliník. Práce: - kovoobrábění - zámečnické.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Výroba, prodej: - fóliovníky, zahradnické stoly, mostové závlahy, stínoviště, dešťové kryty, meteostanice a skladové haly. Zabýváme se také rekonstrukci fóliovníků a montáží ventilace.

Projekční kancelář: - projekty bouracích prací - projekty staveb - pasportizace objektů - projekty vzduchotechniky - projekty fotovoltaických systémů. Kanceláře: - Opava, Pekařská 79a - Brno, Brožíkova 13.

Návrhy interiérů. Výroba: - nábytek - kuchyně, stoly, židle - podlahy - doplňky. Truhlářství.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba. Výroba z nerezového materiálu. Svařování kovů. Práškové lakování. Sídlo firmy: - Albrechtická 1791/178, Krnov.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - střechy, používáme veškeré střešní krytiny. Klempířství, klempířské práce: - montáž hromosvodů - revize hromosvodů. Tesařství, tesařské práce. Stavebně truhlářské práce: - pergoly - altány - dřevostavby - palubky - dřevěné obklady. Půdní vestavby. Zednické práce.

Inženýrská, projetová a konzultační činnost ve stavebnictví.

Střechy - provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech, nové střechy, montáž střešních oken a nátěry střech. Zajišťujeme dodávku materiálu, rozpočet a poradenství.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - eurodveře - vchodové a interiérové dveře - dřevěné a plovoucí podlahy.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní i mezinárodní. Prodej, doprava: - štěrk - písek - betonové směsi. Autoservis: - nákladní vozidla. Karosářské, mechanické práce. Spedice.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - kované ozdobné ploty - bezpečnostní mříže - brány (křídlové, pojezdové) - zábradlí (schodišťové, balkonové) - kované polotovary vlastní výroby pro zámečníky a kováře.

Práce: - plynařské - topenářské - instalatérské.

Kovářství. Výroba: - kované brány, ploty, mříže, schodiště. Kovotlačitelství.

Prodej: - instalační materiál. Montáž, opravy, revize: - voda, topení, plyn.

Dřevostavby, restaurování. - restaurování prvků s historickou hodnotou - pergoly, chaty - úpravy interiérů - polykarbonátové desky.

Prodej: - stavební materiál - obklady, dlažby - plastová okna, dveře.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.