THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Realizace: - dopravní stavby. Obalovna živičných směsí. Pokládání krytů vozovek. Oprava a údržba komunikací: - recyklace vozovek za studena. Recyklační dvůr stavební suti.

Stavební činnost: - zemní práce - přípravné práce.

Color Special Prodej: - barvy, laky - malířské potřeby - pracovní oděvy, obuv - tmely. Míchání barev.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, návrhy, realizace, montáž nábytku. Zakázková výroba. Renovace interiéru a exteriéru. Nábytek z lamina. Dýhovaný nábytek (dýha). Kuchyňské linky (kuchyňský nábytek). Schodiště. Komody. Sociální zařízení (koupelnový nábytek). Vestavěné skříně. Pergoly. Selský nábytek. Nábytek z masivu. Renovace ...

Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Jeřábnické práce. Ořezy a kácení stromů. Výkopové práce.

Zateplovací sytémy. Sádrokartonářské práce. Zednické práce.

Pila Brantice. Výroba, prodej: - stavební, truhlářské řezivo, palubky - palety.

Jeřábnické práce: - ad 8 - ad 16 - ad 20 - ad 28 - nosnost 8-28 tun. Služby: - jeřáb - autojeřáb.

Výroba, prodej, servis: - průmyslové armatury.

Výstavba, prodej, montáž: - montované dřevostavby. Rekonstrukce. Zateplování.

Voda, topení, plyn. Vodoinstalaterké práce. Topenářské práce. Plynařské práce. Solární systémy. Tepelná čerpadla. Rekonstrukce koupelen, bytových jader.. Provozovna: - Zeyerova 1A, Bruntál.

Maloobchod, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby - vany, sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky.

Rekonstrukce: - domy, byty, bytová jádra na klíč - půdní vestavby. Práce: - zednické - podlahářské - malířské, natěračské.

Opravy, servis: - navijáky - převodovky - hydraulika - lesní traktory. Prodej: - náhradní díly VOLVO.

Práce: - pásová pila - pořez kulatiny (prkna, latě, fošny, trámy). Výroba a prodej: - stavební řezivo - impregnování dřeva.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - klíče a autoklíče. Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů. Prodej: - bezpečnostní kování a zámky. Broušení nožů a nůžek. Sídlo firmy: - Česká 1277/19, Bruntál.

Realizace: - stavby a rekonstrukce obytných domů - rekonstrukce historických budov - ekologické stavby - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů - sanace zdiva.

Stavby: - vodohospodářské - dopravní - inženýrské - průmyslové - občanské.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Otevírání uzamčených a zabouchnutých dveří. Klíčová pohotovost. Montáže: - bezpečnostní zámky.

Autoservis. Opravy: - osobní, dodávkové, nákladní automobily - traktory, zemědělské stroje. Práce: - autoklempířské - autolakýrnické - mechanické. Topenářství. Výstavba, opravy, montáž: - topení. Vodoinstalace. Opravy rozvodů vody. Prodej: - vodoinstalatérský materiál. Zámečnictví. Výroba: - vrata, dveře, brány, branky, ...

Koupelny na klíč. Koupelnové studio. Návrhy a realizace koupelen včetně grafického zpracování. Maloobchod, prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika - vybavení koupelen.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - materiál pro střechy - střešní krytiny a šindele - střešní doplňky a příslušenství - fasádní systémy - klempířské střešní prvky - fólie, izolace.