THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stolařství. Výroba: - masivní nábytek na zakázku - okna, dveře na zakázku.

Stavební služby: - stavební statika - štukatérské, fasádní a sanační práce - zateplování fasád - tepelná a akustická izolace - sádrokartónové konstrukce.

Kominické práce. Vložkování a opravy komínů.

Stolařské práce: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - ložnice - koupelnový nábytek - nábytek pro kanceláře, restaurace a komerční prostory.

Geometrické plány. Geodetická činnost ve výstavbě. Projektování pozemkových úprav. Pozemkové úpravy.

Střechy na klíč. Klempířské, pokrývačské práce.

Čištění, zkoušení a revize: - komíny - kouřovody - spotřebiče paliv. Čištění a kontroly kouřových tahů kotlů na paliva pevná, kapalná, plynná. Technické prohlídky topeništ a odstraňování závad topných zařízení v průmyslových objektech.

Stavební firma. Stavba: - rodinné domy.

Práce: - malířské - natěračské.

Pokádka podlah, podlahářské práce. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné podlahy a obklady - PVC - koberce.

Stavební práce: - zateplování - rekonstrukce balkónů a lodžií, bytových jader - montáž sádrokartonu, garážových vrat - výměna oken a dveří - elektroistalační, topenářské, vodoinstalatérské práce.

Oprava, servis: - plynové zařízení - olejové hořáky.

Čištění kanalizace. TV monitoring kanalizačních sítí. Bezvýkopové opravy kanalizace. Trasování a lokalizace kanalizace a potrubních sítí.

Stavební práce: - zednické práce, obkladačské, dlaždické - stolařské práce - zateplování budov - montáž sádrokartonů.

Topenářství. Vodoinstalace. Montáž, revize: - plynové zařízení.