THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Firma Erik Ferster, se sídlem v Krnově, je renomovaným poskytovatelem služeb v oblasti kovovýroby a zámečnictví. S působností po celé České republice se specializuje na výrobu kvalitních kovových konstrukcí, které nacházejí uplatnění v různých průmyslových odvětvích. Díky moderním technologiím a zkušenostem v oboru je schopna firma Erik ...

Den Braven je ryze česká společnost bez zahraničního kapitálu, která přes 20 let patří k výhradním a předním výrobcům lepidel, pod známou značkou Mamut Glue, ale také tmelů, hydroizolačních nátěrů, hloubkových penetrací, chemických kotev, cementových lepidel, fasádních stěrek, polyuretanových montážních pěn a zároveň jsme dodavatelem chytrých ...

Firma na míru vyrábí konstrukce z masivního dřeva. Zajistí realizaci střech, montáž okrasných pergol a altánů, podchodů, nábytku ve vintage a tesařském stylu. Provádí revizi, správu a údržbu střech.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod

Klempířské a pokrývačské práce.

Stavby Svoboda je stavební firma, která se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcí domů a bytů, půdními vestavbami a zahradními a terénními úpravami. Firma nabízí kompletní stavební práce za dobrou cenu s profesionálním přístupem. Firma je zaměřena na Střední Čechy a okolí. Stavby Svoboda také vyřizuje potřebnou dokumentaci pro své ...

Oprava: - komunikace tryskovou technologií - Jetpatcher. Zemní a výkopové práce.

Stolařství, výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Firma provádí zemní a výkopové práce. Provádíme práce s minibagrem, kolovým bagrem, rypadlonakladačem. Zajistíme transport zeminy, písku a štěrku.

Firma provádí zemní a výkopové práce. Provádíme práce s minibagrem, kolovým bagrem, rypadlonakladačem. Zajistíme transport zeminy, písku a štěrku.

Stavební činnost, rekonstrukce, půdní vestavby, tepelné izolace staveb, sádrokartonářské práce, zámkové dlažby, ploty, gabionové zdi, výkopové práce, fasády, podlahářské práce, obkladačské práce, elektroinstalace, tesařské práce, truhlářské práce, střechy.

Ruční výkopové práce, specialně pro výstavbu optických síti, pokládka zámkové dlažby, obrubníky, žlaby atd. Pokládky kanalizacního potrubí, výstavby opěrných zídek z kamene, úklidové a bourací práce všeho druhu.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Tomáš Podzimný se sídlem v Bruntále nabízí veškerou činnost týkající se vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Nabízíme např. výměnu tepelných zdrojů (tepelná čerpadla, kotle na biomasu, kondenzační kotle), automatické zavlažování zahrad, a další. Naše činnost: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - ...

Klempířství, pokrývačství. Střechy na klíč. Rekonstrukce, opravy střech.

Petr Božek se zaměřuje na revize domácích instalací, hromosvodů, průmyslových zařízení, spotřebičů a na opravy elektrických instalací.

REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Ludvas Trade s.r.o. provozuje betonárnu, zaměřuje se na nákladní dopravu, výkopové a zemní práce, stavební činnost a prodej stavebnin a ekopaliva.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

E-shop s podložkami všeho druhu pro stavebnictví. Sortiment zahrnuje montážní podložky, sanační klíny a dřevěné klínky.

Firma provozuje e.-shop s koupelnovým a kuchyňským vybavením. Na e-shopu je možné objednat vybavení a doplňky do obývacího a dětského pokoje, ložnice, předsíně, pracovny i bytové doplňky.