THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky, ale také pro zámořskou a leteckou přepravu. Mezi přepravními obaly najdete také rámové bedny vyplněné vodě-odolnou překližkou nebo jiným materiálem. Naše firma dodává své ...

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování fasád - komíny

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Stavební práce: - zednické - sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce - obklady, dlažby - krby

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader, interiérů - sádrokartony - výstavba rodinných domů - zateplování fasád.

Služby - stavební projekce - projektování staveb.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební činnost - rekonstrukce dřevostaveb - sádrokartonářské práce - malířské a tapetářské práce.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - zakázková výroba atypických stolů - zakázková výroba interiérů, zahradního nábytku.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Kompletní půdní vestavby. Rekonstrukce koupelen. Vnější a vnitřní zateplování objektů. Montáž minerálních podhledů. Drobné zednické práce. Montáž: - sádrokarton.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Projekční a stavební firma: - nový bytová výstavba - rekonstrukce budov - hrubé stavby - stavební projekce.

Prodej, opracování: - skleněné dveře, police, kouty - skleněné stolky - sklo pod kamna a před krby. Výroba: - atypické sklo - žáruvzdorné sklo.

Stavební firma: - zateplování budov - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - opravy střech - ploché střechy.

Činnost: - projektováním elektrických zařízení.