THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z masivu i lamina - dřevěná okna, dveře - obložení - pergoly, přístřešky. Prodej: - stavební řezivo.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - omítky, malty - izolační materiály - barvy, stavební chemie - spojovací materiál - nářadí.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce rodinných domů typu OKAL - rekonstrukce koupelen - pergoly, přístřešky.

Tesařství, práce: - tesařské. Výroba, stavba: - dřevěné domky - altány - přístřešky.

Práce: - elektrikářské - elektromontáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, realizace: (materiály pro střechy, hydro a tepelné izolace, fasádní systémy) - asfaltové hydroizolační pásy - střešní krytiny - šindele - lehké střešní krytiny

Řemesla, služby, opravy, servis - kominictví, kominické práce - frézování komínů - vložkování komínů - kontrola, čištění komínů - stavby, rekonstrukce komínů - stavby krbů Prodej, montáž - krby, krbová kamna

Řemesla, služby - topenářské práce, topenář - vodoinstalační práce, vodoinstalatér - vodo-topo

Prodej, e-shop - svařovací technika - technické plyny - pracovní pomůcky Řemesla, služby - zemní a výkopové práce

Práce: -rekonstrukce staveb -zakládání staveb -zemní práce -půdní vestavby -přístavby, nástavby, vestavby

Oprava, servis, revize: -elektrická zařízení -elektrospotřebiče Výroba: -rozvaděče

Architektonické služby: -projektování pozemních staveb

Zabýváme se veškerými stavebními pracemi a provádíme rekonstrukce a modernizace bytových i nebytových prostor, kompletní rekonstrukce koupelen, výstavba domů, zateplení objektů, nátěry fasád, obklady a dlažby. Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku a zařizovací doplňky. Zakázky dohodou.

Veškeré kominické práce - opravy komínových průduchů - rekonstrukce, vložkování, revize komínů Stavba nových komínů

Výroba: - pracovní plošiny - nosiče kontejnerů - hydraulické nákladní jeřáby - hydraulické ruky.

Montáž: - plynovody. Plynárenské služby.

Smluvní partner Severomoravské plynárenské a.s. (SMP) pro okres Bruntál. Montáže plynovodů. Plynovodní přípojky. Plynoinstalace. Topoinstalace. Vodoinstalace. Výstavba: - vodovody - kanalizace. Revize. Dodávka a montáž: - plynospotřebiče. Zemní práce.

Výroba, prodej - nábytek: - rozkládací křesla - válendy - matrace - postele, lamelové letiště.

Půjčovna: - nářadí. Prodej: - elektronářadí - kotevní technika.