THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - kuchyně - obývací stěny - ložnice - koupelnový nábytek - dětské pokoje.

Prodej: - dřevařské výrobky - stavební řezivo - prkna, střešní latě, hranoly, fošny, krovy na míru - palubky a podlahovky, OSB desky - truhlářské řezivo - lepené hranoly - KVH, BSH, EUROhranoly - palivo - palivové dřevo, brikety, pelety - plovoucí dřevěné a laminátové podlahy.

Malířské a natěračské práce. Malby: - byty, domy, kanceláře, průmyslové celky, školy, školky, chaty, schodiště. Nátěry: - okna, dveře, střechy, podlahy, fasády, nátěry, zateplovací barvou.

Výroba a prodej gabionových komponentů. Zámečnictví. Výroba technologických zařízení a linek. Prodej a servis výpočetní techniky.

Rekonstrukce: - bytová jádra - kuchyně - koupelny. Zednické práce. Elektroinstalace. Instalatérské práce: - voda, plyn, topení. Půdní vestavby.

Provádění: - monolitické stavby. Výstavba: - bytové domy - rodinné domy - průmyslové objekty.

Kominictví. Kominické práce. Revize, vložkování, stavby, opravy: - komíny. Kontrola spalinových cest.

Stavební práce všeho druhu.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Stavební úpravy a dokončovací práce. Montáž sádrokartonů.

Servis, opravy, instalace, revize: - tepelné a topné zařízení - plynové, olejové i fosilní kotle. Dodávka, montáž: - měřicí, regulační technika včetně tepelných čerpadel.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Výroba, prodej: - stavební a truhlářské řezivo - palubky - dřevotřískové, laminátové desky.

Výstavba rodinných domů. Fasády, zateplení. Rekonstrukce, bytová jádra. Provedení zámkové a plošné dlažby, obklady. Oplocení. Sádrokartonářské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce - pozemní stavby - výstavba nových objektů - rekonstrukce střech - rekonstrukce domů.

Zasklívání - balkóny - lodžie - zimní zahrady Prodej - plastová okna Zednické práce

Pila. Výroba: - EURo palety i jiné druhy palet od standardních až po netradiční, dle přání zákazníka - paletové přířezy. - stavební řezivo - dřevěné obaly. Pořez kulatiny. Prodej: - palivové dříví, dřevo..

Elektroinstalaní práce. Montáž, prodej: - garážová vrata, brány a pohony Hörmann - centrální vysavače Husky - osvětlovací technika. Elektrorevize. Elektroprojekce. Maloobchod, prodej: - bytové doplňky. Prodejna se svítidly - osvětlovací technika: - Slovenská 79/4, Bruntál - tel. 554716811.

Realizace: - teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací tepla. Dodávka, montáže, oprava, pozáruční servis: - rekuperace, rekuperační jednotky - integrované zásobníky tepla IZT, podlahové vytápění - solanková zařízení - elektrokotle Protherm, Dakon - klimatizace, tepelná čerpadla.

Zámečnictví, zámečnická výroba. Nástrojářství. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - zděné rodinné domy na klíč - průmyslové stavby, průmyslové objekty - domy s pečovatelskou službou. Práce realizujeme zejména v Bruntále, Krnově, Opavě a Šumperku.

Developerská firma. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti Rýmařov.

Zemní a výkopové práce: - základy staveb - založení inženýrských sítí - převozy zeminy - dovoz stavebního materiálu - terénní úpravy - příprava pozemku pro stavbu - demolice včetně recyklace odpadů - úpravy komunikací - vozovky, chodníky, parkovací plochy - regulace vodních toků a nádrží. Vozový park: - kolové traktorbagry TEREX ...

Elektromontáže, elektromontážní práce: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Elektrorevize, revize elektrických zařízení. Dodávka, montáže: - vzduchotechnika - klimatizace.