THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Vyrábíme pravé finské sauny - dřevěné sauny z masivu. Nabízíme jedinečnou možnost pořídit si venkovní srubovou saunu nebo roubenou saunu z kulatiny na vaši zahradu. Kromě typových srubových saun nabízíme také finské sauny na míru dle vašeho projektu. Finská sauna je ozdobou vaší zahrady a masivní dřevo umožňuje celoroční využití sauny s velice ...

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Služby, práce, projekce, revize, rekonstrukce: - vodovodní, plynové, elektro instalace - topenářské práce - voda, topení, plyn - topenářské práce.

Ing. Jaroslav Dorda je provozovatelem internetového portálu oborově zaměřeným na fotovoltaiku.

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová okna Rehau - plastové dveře - zimní zahrady - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - fasády - žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu, stínící technika. Kompletní revitalizace panelových domů (zateplení fasády, zateplení nebo oprava střechy, výměna stoupaček, výměna ...

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Hliníkové okna, dveře. Zimní zahrady. Zasklívání lodžií.

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Velkoobchodní prodej: - elektrické komponenty - automatizační zařízení - solární systémy - elektromateriál - rozvaděče.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

DANFRA CZ s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis topenářských a vodoinstalačních prací.

Společnost STAVODOM, spol. s r.o. se zabývá prodejem základních stavebních materiálů a také výkopovými a jeřábnickými pracemi. V našem sortimentu naleznete lomový kámen, strusku, štěrk, písek, kačírek či asfaltový recyklát. Veškerý uváděný materiál jsme schopni dovézt na místo určení v množství do 12 tun. Dále se věnujeme demoličním pracím, ...

Elektroprojekce. Elektromontážní práce, elektromontáže: - klimatizační jednotky - topné systémy - osvětlení včetně návrhů - slaboproudé elektroinstalační práce: - vnitřní kabelové systémy, telefonní a počítačové rozvody - pobočkové telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární ...

Prodej, montáž: - garážová vrata - rolety - žaluzie - interiérové dveře - stínící doplňky.

Dodávka, prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěná eurookna, dveře - okna a dveře SAPELI, TWW interiérové dveře - pouzdra pro posuvné dveře - plovoucí podlahy - střešní okna, rolety a žaluzie - skládací schody - nábytek na míru - garážová vrata, pojezdové brány, pouzdra na posuvné dveře - stavební úpravy.

Důlní průzkum a bezpečnost. Činnost: - těžba důlního plynu - výroba elektrické energie a tepla z důlního plynu - vrtné práce, důlní vrty - geologické laboratoře - degazace hlubinných černouhelných dolů.

Fasády - Zateplení Kwaczek, s.r.o. se zaměřuje na realizaci fasád rodinných, panelových a bytových domů.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny, - plovoucí podlahy, - ekologická paliva, - dveře, - dřevěné okna včetně montáže, - dřevěné terasy včetně montáže.

Stříkané izolační pěny HEATLOK SOY® a SEALECTION® 500 jsou vhodné pro všechny typy obytných, komerčních nebo průmyslových objektů, včetně ekologických a energeticky úsporných staveb.

Chystáte se zateplit Váš dům? Obraťte se na zkušené odborníky! Firma COMFORT působí na českém trhu od roku 1995. Zabývá se dovozem, prodejem i montáží zatepleného a odvětraného fasádního obkladu VINYL SIDING. O profesionalitě firmy svědčí více než 4000 realizovaných zateplených odvětraných fasád na stavbách po celé České republice i v ...

Práce: - hydroizolace, tepelná izolace střech - opravy plochých střech - opravy světlíků - klempířské práce - izolace základů staveb proti vlhkosti.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

DASPRA BUILDING s.r.o. se zaměřuje na izolaci rodinných i firemních objektů, instalaci rekuperace, termografickým měřením a snižování energetické náročnosti budov.

Naše firma se zabývá komplexní činností v oblasti zemních a výkopových prací. V rámci naší činnosti provádíme např. výkopy základů, základových pásů, odvodnění, přípojek a septiků do hloubky 5, 5m. Současně nabízíme také terénní úpravy a svahování. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na demolice. Zajišťujeme také náklad a manipulaci v ...