THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Služby: - řešení počítačových sítí od návrhu až po konečnou instalaci - montáže, revize a projekce elektrických rozvodů, elektro - dodávka informačních technologií.

Stavební práce, výstavba, oprava, rekonstrukce: - vodohospodářské stavby - demolice, demoliční práce.

Stavební firma: - stavby, stavební práce.

Izolační a stavební práce: - tepelné, tlakové izolace - hydroizolace - opláštění hal - velkoplošné opravy střech - klempířské práce - rekonstrukce horkovodu - výstavba - chodníky, parkoviště.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kosmetika - barvy, laky, tmely, nástřikové a nátěrové hmoty - drogerie (čistící prostředky, saponáty, mýdla, prací prášky, úklidové prostředky).

Služby: - návrhy potrubních systémů - architektonické a inženýrské

Výroba: - betonové výrobky, výrobky z betonu. - dovoz Polského piva. - nákup, prodej.

Stavební práce: - zahradní domky - pergoly - plechové garáže, haly - betonové garáže

Silniční doprava - vnitrostátní i mezinárodní - nákladní nad 12 tun Zemní práce

Výroba: - plastové bazény - žumpy - jezírka, vodoměrné šachtice - poklopy na studny - zastřešení bazénů (polykarbonátové kryty). Prodej bazénové a jezírkové technologie.

Komplexní služby v energetice: - elektro projekce, revize - trafostanice, rozvodná zařízení - dodávka, montáž - rozvodná zařízení - zaměřování a přesné vytýčení kabelů VN a NN - oprava energetických zařízení.

Podlahové studio. Prodej, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - zátěžové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

Nástřik práškovými barvami, prášková lakovna. Kovovýroba.

Výroba, rekonstrukce, montáž: - přístřešky - bazénové kryty, zastřešování bazénů - zimní zahrady - skleníky - zasklívání lodžií. Sídlo firmy: - Pod Křížovou 459, Staré Město.

Prodej stavebních materiálů, fasádní studio, míchací centrum - zdící materiály - betonové výrobky - omítkové a maltové směsi - izolace - stavební chemie - stavební doplňky a nářadí - hutní materiály - suchá výstavba - garážová vrata - komíny - střešní krytiny - keramické obklady a dlažby

Kovovýroba, opracování kovů, kovy, strojírenská výroba, strojní zámečnictví, strojně zámečnické práce. Vývoj, výroba, dodávka, prodej: -tvarované a redukované trubky (pro nábytek, stoly, interiéry, exteriéry, zábradlí atd.) -radiálně a podélně tvarované trubky

Štěrkovna. Těžba: - přírodní kamenivo (šterk) a štěrkopísky. Prodej: - písek, betonový a asfaltový recyklát, strusku, okrasné kamenivo. Uložení a recyklace demoličních inertních stavebních materiálů - beton, asfalt bez dehtu, cihla (červená) Nákladní doprava. Zemní a výkopové práce. Demolice a likvidace staveb - odstranění.

Dodávky, prodej materiálu pro dřevostavby od společnosti HASSLACHER: - konstrukční hranoly KVH a GLT - lepené hranoly BSH - speciální stavební díly BSH - stropní a stěnové profily BSH - lepené panely BSP a CLT - palubky (fasádní, podlahové, srubové, obkladové, terasové) - dřevěné sloupy - fasádní panely - hoblované profily - bednící ...

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce budov. Práce: -zednické. -zateplování fasád. -podlahářské. -obkladačské, dlaždičské.

Prodej: - plechové garáže - plechové garáže s omítkou - PVC okna a dveře - vchodové dveře - interiérové dveře - obklady - umělý kámen, štípaná břidlice, beton - LED osvětlení - zámková dlažba, střešní krytina - žaluzie, sítě proti hmyzu Rekonstrukce, zateplování objektů - koupelny - bytová jádra

Výstavba, montáž: - kanalizace - inženýrské sítě - voda, plyn - topení, topenářské práce - plynařské a vodoinstalatérské práce.

Dodávka - nízkoenergetické domy, dřevostavby, zděné RD Stavba, rekonstrukce

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy ...