THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Dodávka, prodej: -stříkané izolační materiály - vnitřní i venkovní - hydroizolační nátěry střech - vstřikovaná litá pěna

Kompletní dodávka, montáž, projekce, servis, oprava: - moderní vytápěcí systémy - kotelny - na biomasu, plyn, pevná paliva - tepelná čerpadla - solární systémy, sluneční kolektory - podlahové vytápění - otopná tělesa - turbíny.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodáváme OSB, palubky, kuchyňská dvířka, lamino, řezivo, nábytkové kování, překližky, spárovky, drátěný program, lišty, dřevotřísky, dřevoobráběcí stroje a nářadí. Prodáváme také dveře, dřezy, schodiště, parapety atd. Dřevoprodej: -překližky, laťovky, sololity, sololaky, OSB desky, ...

SILASFALT, s.r.o.-obalovna Staré Město. Výroba: - směsi: - asfaltové-pro živičné vozovky - speciální-typ BBTM, SMA, PA. Velkoobchod, prodej: - kamenivo: - obalované-ACO, ACL, ACP - drcené kamenivo, asfalt. Firma SILASFALT je držitelem certifikátu jakosti ISO 9002. Kvalita vstupních materiálů je pod kontrolou laboratoří a NIEVELT ...

Prodej: - pneumatické válce - ventily - regulátory - filtry - šroubení - rychlospojky - hadice - manipulátory - manometry - tlakoměry.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplení, zateplování fasády, střechy a opravy domů - výměna oken Revitalizace: - panelové domy Inženýring. Zpracování stavební projektové dokumentace.

Výroba, prodej, montáž: - vestavěné, vestavné skříně - nábytek na míru Renovace dveří technologií VS COLOR. Prodej, distribuce: - lišty a samolepící fólie k renovacím dveří - drogerie, barvy a laky

Pila Jablunkov: - pořez dřeva, dříví, dřevo. Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - stavební a truhlářské řezivo - palubky a podlahovky - lepené hranoly - dřevěné brikety.

Projekce, výroba, dodávka, prodej, montáž, servis, oprava: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelné čerpadla - výroba rozvaděčů nízkého napětí - NN - elektromontážní, ektroinstalační práce - revize elektro

Distribuce, velkoobchod, prodej, servis: - přepěťové ochrany - záložní zdroje - UPS. Překladatelské služby, překlady: - z českého do polského jazyka a obráceně (technické dokumentace).

Strojně montážní práce - projektová příprava, realizace dodávek, i demontáže Kovovýroba Záruční i pozáruční trvalý servis s prodlouženou záruční lhůtou

Výroba: - bezpečné povrchy pro dětská hřiště s různou pádovou výškou (HIC), - dlažba, - povrchy na školní hřiště, - vybavení sportovišť - ochranné plastové a kombinované protektory tubulárních produktů s hladkým a závitovým koncem - ochranné protektory.

Stavební firma: - komplexní dodávka stavebně- montážních prací pro stavby bytové, občanské, průmyslové, zemědělské výstavby - podlahářské práce - demoliční práce - zateplení - rodinné domy na klíč - montáž sádrokartónu.

Sklárna. Výroba, zpracování: - plochého skla (sklo) - broušení, fazetování a gravírování - ohýbání - kalení. Výroba: - radiátory HEATROLL - nástěnné otopné tělesa.

Výroba, velkoobchodní prodej: - tepelně izolační a obalové materiály EKOflex z pěnového polyetylénu - trubice - šňůry - pásy - desky - dilatace - přířezy - sáčky - PET folie (fólie).

Výroba, prodej: - produktů, produkty pro těžební průmysl - důlní výztuže - třmeny - důlní pásy - válečky na pásové dopravníky - šroubové spoje - důlní lokomotivy - větrací lutny - hutní materiál. Kovoobrábění.

Výroba, montáž, velkoobchodní prodej: - objímky určené pro vzduchotechniku - kotevní, upevňovací technika - spojovací materiál Kovovýroba.

Prodej: - hadicové spony Anaconda - speciální spony - upínací pásy - kovové stavitelné páčky - plastové díly - objímky, úchyty, spojky - spojovací materiál - šrouby, vruty - opravné autolaky ARA System k opravě autokaroserií - golfové vybavení - sportovní potřeby pro golf. Zastoupení firem Anaconda a Yamato.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komunikace - rekonstrukce, revitalizace, zateplování. Oprava balkónů.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové a komerční budovy - opravy, zateplování fasád - opravy balkónových konstrukcí - pokládka zámkové dlažby.

Dodávka, maloobchod, prodej, obchodní činnost: -hutní materiál -drát v tyčích -betonářská ocel -plochá ocel -úhelníky.

Dodávka, prodej: - hutní materiál - drát v tyčích D6-D14mm, 4-12 m - betonářská ocel - plochá ocel - úhelníky. Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružnické a frézařské práce - obrábění ...

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku ve Frýdku - Místku, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci ...

Inženýrská činnost, konzultace, projekce, realizace, stavební práce, servis, revize, měření, regulace: - vodoinstalace, kanalizace - plynová zařízení - topení - elektro.

Výroba: - plné a poloduté nýty - lisované a soustružené díly