THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Společnost RENEWA s.r.o. se zaměřuje na dodávku a realizaci fotovoltaických elektráren pro komerční a průmyslové objekty a na montáž a revize elektra.

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Firma Interiéry Ještěr se specializuje na interiérové řešení podlah, kuchyní, dveří včetně vestavěného nábytku. Nabízí prověřené materiály od zahraničních i tuzemských výrobců, vždy Vám rádi pomohou s výběrem materiálů. Díky dlouholeté zkušenosti v oblasti navrhování a prodeje kuchyňských sestav nabízejí kvalitní a moderní kuchyně. ...

Dodávka: - lehké střešní krytiny - střešní doplňky - střešní fóllie - klempířské prvky - sendvičové panely - trapézové plechy - okapový systém.

Adam Příhoda poskytuje instalatérské služby, zajišťuje montáže vodovodní, odpadní, plynové a otopné soustavy, včetně připojení spotřebičů a zařizovacích předmětů.

Anglicky-travnik s.r.o. je specializovaný e-shop pro péči o trávníky. K dispozici jsou sekačky, hnojiva, nářadí a servis.

VIVID stavby s.r.o. se zaměřuje na stavební práce a na výstavbu infrastrukturálních projektů v Moravskoslezském kraji.

Ladislav Sapeta se zaměřuje na výrobu a montáž dřevěných pergol, zahradních altánů, přístřešků na auta a dalších zahradních staveb.

Project ZERO, s.r.o. zajišťuje návrh a realizaci fotovoltaických elektráren, nabíječek pro elektromobily a bateriové systémy.

Krayzel instal s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizaci a zednické práce.

Firma TEON STAV s.r.o. se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek se zabývá veškerými zemními, výkopovými a demoličními pracemi. Zabýváme se také realizací vodohospodářských staveb a součástí naší činnosti je také realizace a podílení se na projektech týkajících se zadržování vody v krajině.

Ateliér pod věží je architektonický a projekční ateliér ve Frýdku-Místku. Nabízí komplexní služby od úvodní konzultace přes architektonické studie až po inženýring a technický dozor. Specializují se na projekty rekonstrukcí, rodinných domů, interiérů, občanských staveb a urbanismu. Ateliér klade důraz na přizpůsobení návrhů konkrétním požadavkům ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - klenoty, šperky - zlato, stříbro, nerez (řetízky, prsteny, náušnice, přívěsky). Prodej: - luxusní vířivé bazény a příslušenství - obložení vířivého bazénu je ze dřeva - v ceně všech modelů je termo kryt a dřevěné schůdky. Doprava po celé ČR zdarma.

Výroba, montáž: - hliníkové ploty - hliníkové brány - branky - zábradlí - hliníkové konstrukce.

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Bolustar s.r.o. se sídlem v Třinci nabízí svým zákazníkům kompletní realizaci zemních a výkopových prací. Díky dlouholeté tradici a bohatým zkušenostem vám pomůže s jakýmkoli typem zemních prací, ať už se jedná o výkopy pro základy domů, pokládku inženýrských sítí, terénní úpravy nebo demolici objektů. Bolustar s.r.o. nabízí širokou škálu ...

Služby - restaurátorské práce - malířské a natěračské práce - štukatérské práce - pozlacování - fládrování - tapetování

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Welding Art Pro s.r.o. zajišťuje výrobu nerezových bazénů.

Podlahové centrum. Prodej, pokládka, montáž, lepení: - vinylové podlahy - dveře - plovoucí podlahy - laminát, dřevo - korek podlahový a obkladový - vyrovnávky a pokládka dřevotřísky - koberce - PVC. Podlahářské práce. Sídlo firmy: - Komorní Lhotka 146, p. Hnojník.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy.

Společnost ENAJ, vedená Janem Fabianem a sídlící ve Frýdku-Místku, se specializuje na širokou škálu elektrotechnických služeb. Mezi její hlavní činnosti patří montáž elektroinstalací, elektrikářské práce, údržba a servis, výroba a revize rozvaděčů. Firma také poskytuje služby v oblasti montáže zvonkových tabul a domovních telefonů. Další ...