THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, montáž: - plastové nádrže, šachtice montážní. Prodej: - plastové výrobky šachtice. Dodávka: - čističky odpadních vod - ČOV - zemní filtry. Instalaterské topenářské práce. Plynařské práce. Dodávka: - solární systémy. Topenářské práce. Montáž: - kotle, kotlíkova dotace Vrtané studny - studnářství

Výroba: - průmyslové odsávače a ventilátory - komponenty z plechu - briketovací lisy - materiál pro hromosvody. Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál, elektromateriál - svítidla - hutní materiál.

Prodej, montáž, servis: - plastová okna, dveře - hliníková okna - prosklené fasády.

Zámečnictví, výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba a montáž bran, branek a oplocení.

Naše firma nabízí: Prodej střešních materiálu a klempířských prvku. Montáž a dodávka. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Geodetická kancelář, geometr: - geometrické plány - oddělování staveb pro kolaudaci - oddělování, rozdělování pozemků - vytyčování vlastnických hranic pozemků - vytyčování staveb - účelové mapování.

Geodetická kancelář: - geometrické plány, rozměření pozemků, zaměření staveb, vytyčování hranic - vyhotovení podkladů pro projekční práce. Tvorba - mapy a mapové podklady.

Kompletní projekty pozemních staveb. Stavební projekce. Statika a diagnostika konstrukcí. Statické posudky staveb. Stavební dozor a technický dozor investora. Projekty k dotaci na zateplení Zelená úsporám, OPŽP. Konzultační činnost.

ETA energy, která již více než rok působí na českém a slovenském trhu, je dodavatelem biomasových kotlů od vysoce renomovaného a celosvětově uznávaného rakouského výrobce ETA Heiztechnik. Společnost ETA se specializuje výhradně na biomasové kotelny (kusové dřevo, pelety, štěpka, Miscanthus, hobliny a dřevní odpad).

architektonické studie (stavby obytné, občanské, průmyslové, zemědělské) projektování pozemních staveb (obytné, občanské) projektování průmyslových staveb (zemědělství, průmysl a výroba) projektování inženýrských staveb statika stavebních konstrukcí inženýrská činnost v investiční výstavbě

Výroba: - ocelové konstrukce. Kovoobrábění. Údržba: - hydraulická zařízení. Svářečské práce. Zámečnické práce. Inženýring.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Výroba beden, sedel, palet, stavebního řeziva atd...

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě Zpracování projektové dokumentace Stavební dozor.

Těžba dřeva. Lesnické a pěstební práce. Maloobchod, prodej, výkup: - dřevo, dřevní hmota. Zpracování dřeva.

Tesařské práce. Drobné zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Půjčovna lešení. Maloobchodní, velkoobchodní a internetový prodej střešních krytin. střešních oken, půdních schodů, střešních fólií, okapového systému, klempířských prvků, střešních doplňků a dalšího příslušenství pro šikmé a ploché střechy.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Zabýváme se internetovým prodejem úsporných KED zdrojů.

Poradenství, konzultace projektu, technické zpracování a návrhy komínových systému, za nejlepší ceny. Výstavba a sanace komínových systému Schiedel, Ciko a dalších. Kominické práce, revize, dodáváme nerezové komíny velkoobchodně firmám a živnostníkům. Spolehlivý, profesionální a odborný přístup.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, ...

Výroba, prodej: zahradní domky, garážová stání, přístřešky, altánky a pod.

Podlahářské práce provádíme již 23 let a za tuto dobu jsme provedli mnoho zakázek, kdy i po letech se na nás zákazníci s důvěrovou opět obracejí s žádostí o další práce. Působíme v celém Moravskoslezském kraji, hlavně ve městech Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek, Ostrava, Frenštát pod Radhoštěm, Rožnov pod Radhoštěm a v jejich širokém okolí, ...

Prodej a montáž - garážová vrata Lehké dřevostavby drobné přídomky, stáje, chatky - aluminiové předokenní rolety Prodej - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING - plastová okna a dveře - fasádní obkladový materiál VINYL SIDING Vodoinstalační práce