THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Welding Art Pro s.r.o. zajišťuje výrobu nerezových bazénů.

Podlahové centrum. Prodej, pokládka, montáž, lepení: - vinylové podlahy - dveře - plovoucí podlahy - laminát, dřevo - korek podlahový a obkladový - vyrovnávky a pokládka dřevotřísky - koberce - PVC. Podlahářské práce. Sídlo firmy: - Komorní Lhotka 146, p. Hnojník.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy.

Společnost ENAJ, vedená Janem Fabianem a sídlící ve Frýdku-Místku, se specializuje na širokou škálu elektrotechnických služeb. Mezi její hlavní činnosti patří montáž elektroinstalací, elektrikářské práce, údržba a servis, výroba a revize rozvaděčů. Firma také poskytuje služby v oblasti montáže zvonkových tabul a domovních telefonů. Další ...

Společnost ENERVOLT s.r.o. se specializuje na komplexní elektroinstalace a elektromontáže pro průmyslové, komerční i rezidenční projekty.

Společnost MIR Energy s.r.o. navrhuje a realizuje fotovoltaickou elektrárnu.

Výroba, dodávka, montáž, velkoobchod, maloobchod, prodej: -plastová okna, dveře z profilu Softline -dřevěná okna, dveře EURO, borovice, meranti -hliníková okna, dveře -hliníkové interiérové i exteriérové konstrukce.

ForteVia s.r.o. zajišťuje v oblasti strojírenství dodávky strojních dílů a investičních celků, a v rámci stavebnictví dodávky jedinečných dřevostaveb.

Korby Muroň s.r.o. zajišťují svářečské a zámečnické práce.

Prodej, montáž: - plastových, hliníkových a dřevěných oken - plastové a hliníkové dveře - žaluzie Zateplení a revitalizace budov.

Společnost MONPE KNZ s.r.o. provozuje prodejnu krmiv, MONPE KNZ s.r.o. je dynamická firma se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí, která se specializuje na prodej kvalitních krmiv, zahradních potřeb a profesionálního nářadí. Jejich prodejna, umístěná v areálu čerpací stanice AVANZ GROUP, nabízí široký sortiment produktů pro zákazníky, kteří hledají ...

Společnost Jiří Palík poskytuje služby v oboru elektroinstalací v občanské výstavbě i v průmyslu. Pro domácnosti nabízíme fotovoltaické elektrárny a ohřev vody, ochranu před bleskem a přepětím, rekonstrukce a opravy elektroinstalací, nové instalace i ty chytré, zabezpečovací systémy, revize, pravidelnou údržbu a servis. Pro průmysl ...

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

LF INTERIÉRY s.r.o. zajišťují návrh a realizace Vaší vysněné koupelny.

Lukáš Tomis provádí elektroinstalační práce, revize

Firma Plynoservis Martiňák se sídlem v Čeladné v okrese Frýdek-Místek se zabývá revizemi, kontrolou, montáží i opravami plynových zařízení. Dále poskytujeme služby meteorologie, opravy a kalibrace manometrů a také odstraňování úniku plynu.

Společnost Stadakor, s.r.o. zajišťuje stavební činnost: - komplexní řešení stavby - modernizace, rekonstrukce, přestavba RD, bytu, chaty - modernizace a údržba komerčních budov - zateplení budov, fasády.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Dodávka, prodej: - střešní pláště - prosvětlovací systémy. Řemeslnické práce: - klempířské práce - opláštění, zateplování objektů.