THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Paspartování, rámování: - grafika, obrázky, fotografie, puzzle, paličkové výšivky atp. - velký výběr lišt české a italské výroby. Maloobchod, prodej, výstava: - obrazy, zarámované, reprodukce.

Stavební firma: - rekonstrukce, zateplování - průmyslová a občanská výstavba - stavební projekce.

Prodej: - hutní materiál - stavební materiál.

Prodej, montáž: - bezpečnostní a protipožární dveře. Nouzové otevírání dveří.

Truhlářství: - chovatelské potřeby - stojany na víno - vinařské potřeby - krabice a bytové doplňky.

Prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál

Železářství, zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - zednické.

Opravy: - betonové schody, schodiště. Výroba, pokládka, oprava, renovace: - průmyslové betonové podlahy Práce: - betonářské - podlahářské. Provádíme: - epoxidové stěrky - nátěry podlah.

Opravy hydroizolací plochých střech. Nátěry všech druhů plechových střech, sloupů a konstrukcí, fasád (omítek), budov. Opravy komínů. Výškové práce a montáže v těžko přístupných místech.

Truhlářství. Stolařské práce. Výroba, projekty: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - ložnice - dveře na míru - skříně - schody - dveře.

Dodavatel montovaných dřevostaveb - nízkoenergetických a pasivních rodinných domů, střech a zateplovacích systémů. Kompletní projety včetně realizace na klíč.

Statika a rekonstrukce budov, opěrných zdi, sanace nestabilních území, novostavby.

Projekční a inženýrská činnost. Stavební projekce: - rodinné domy - provozní objekty.

Stavební firma, výstavba, prodej: - bytové domy, byty.

Stavební činnost, stavby: - rekonstrukce rodinných domů - zateplení objektu - opravy střechy, výměna střešní krytiny, krovy - rekonstrukce koupelny, bytové jádra - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce. Prodej, montáž, dodávka: - okna - vchodové dveře - garážová vrata - žaluzie.

Stavební práce: - výstavba domů na klíč - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - základové desky.

Projekce: - stavební, staveb, stavby - projektování obytné a průmyslové stavby - projektová činnost ve výstavbě.

Projekční ateliér. Zpracování, posouzení, projekce, projektant: - stavební - projekce bytové a občanské služby (kompletní profese- vodo, topo, plyn, elektro) - projekce drobné stavby (garáže, zahradní domky)

Architektonická kancelář. Projekce, projektant: - stavební.

Komplexní stavební činnost, výstavba: - rodinné domy na klíč - oprava, rekonstrukce střech, hydroizolace - klempířské, pokrývačské a tesařské práce - rekonstrukce, revitalizace bytových domů Stavební projekce.

Truhlářské, stolařské práce: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - interiérové dveře - vchodové dveře - dětské pokoje - ložnice - interiéry.