THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Rekonstrukce: - byty - bytová jádra - zateplení budov - pokládka obkladů, dlažby.

Řemeslnické práce: - natěračské práce, natírání - nátěry oken, dveří, kuchyňských linek - v lesku, matu i fládru - malířské práce, malování, malby.

Prodej, montáž, servis: - čistírny odpadních vod.

Zakázkové stolařství, truhlářství, výroba, prodej: - vchodové i interiérové dveře - schody - nábytek, interiéry (masiv a jiné) - zahradní program, pergoly, stoly, stolky, židle.

Dodávka, výroba, montáž: - montované nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Stavební firma, činnost, práce, stavby, stavba, výstavba: -zemní, výkopové práce -inženýrské sítě -výkop základů rodinných domů, základy -protlaky pod komunikacemi (do průměru 150 mm) -demoliční, bourací práce -výstavba, oprava chodníků, zámkové dlažby -řezání asfaltu a betonu -drtič stavebního odpadu(drtící jednotka ...

Řezání: - sklo na míru - ornamentní sklo - drátosklo - bezpečnostní sklo. Lepení: - zrcadla - akvária. Broušení, vrtání děr. Zasklívání: - okna - skleníky. Rámování: - obrazy. Clip rámy. Hliníkové rámy na objednávku.

Práce, řemeslo: - klempíř - pokrývač - natěrač - zateplování střech a fasád - vysokotlaké nástřiky.

Projekce: - elektro, elektroinstalace - elektrické vytápění - umělé osvětlení.

Služby, montáž: - rozvody elektroinstalace - opravy a výměny elektroinstalací - elektronické zabezpečovací zařízení, údržba EZS - elektrické vytápění - elektro projekty, projekce - revize elektro.

Stavební práce: - zemní a výkopové práce - demolice, demoliční práce - příprava staveniště.

Řemeslnické práce: - natěračské práce, natírání, nátěry - malířské práce, malování, malby - dekorativní nástřiky.

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Dřevovýroba. Výroba, prodej: - okna, dveře - schodiště - nábytek, interiéry - repliky, umělecké řezby - kuchyňské linky - atypické výrobky.

Výroba: - nábytkové komponenty - hliníkové rámečky - kování.

Stavební firma: - výkopové práce - dokončovací práce - zateplování budov.

Podlahové centrum. Pokládka, montáž, velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: - podlahy všeho druhu (plovoucí podlahy, parkety, vlysy, zátěžové, kusové koberce, PVC, marmoleum) - podlahy dřevěné, dýhované, laminátové, linoleové, korkové, vinylové - specializace na kvalitní dřevěné podlahy. Podlahářské práce.

Podlahové centrum. Pokládka, montáž, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop, poradenství: - podlahy všeho druhu (plovoucí podlahy, parkety, vlysy, zátěžové, kusové koberce, PVC, marmoleum) - podlahy dřevěné, dýhované, laminátové, linoleové, korkové, vinylové - specializace na kvalitní dřevěné podlahy. Podlahářské práce.

Stavební firma, dodávka, montáž: - plastové, dřevěné, hliníkové okna, dveří - prosklené fasády, zimní zahrady, garážová vrata, interiérové dveře, parapety, žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu - rekonstrukce, výkopové práce, zateplování fasád, střechy, truhlářství, klempířství, instalatérské práce, podlahy.

Služby v oblasti geodézie. Geodetické služby. Sídlo firmy: - Třinec - Lyžbice, Beskydská 794.

Řemeslnické práce: - malířské práce, malování, malby - natěračské práce, natírání, nátěry fasád - podlahářské práce, podlahy. Člen Cechu malířů a lakýrníků ČR.

Elektroinstalační práce. Montáž, opravy: - elektroinstalace - hromosvody. Elektro revize.

Práce: - zednické - malířské - stěhovací - zemní.

Stavební práce, činnost: - zemní a výkopové práce mikrorypadlem (pásový bagr). Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní.