THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Řemeslnické práce: - zateplování budov, fasád - pokrývačské práce - fasádní práce (vnější, vnitřní omítky). Zateplovací a izolační práce.

Architektonický ateliér, architekt. Projekce, projekční práce: - stavební.

Elektro firma. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže, elektrikářské práce, elektroinstalace. Výroba, dodávka, montáž, revize: - elektrorozvaděče.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek, interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské práce, truhlářské.

Řemeslnické práce: - malířské práce, natěračské práce. Prodej: - barvy na dřevo.

Stolařství, truhlářství, výroba, dodávka, montáž: - dveře - interiéry - nábytek - schody - obklady.

Jeřábnické práce: - stroje AD28 a AD08.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Veškeré stavební práce.

Řemeslo, práce: - pokrývačské, klempířské - tesařské.

Architektonický ateliér. Stavební projekce.

Prodej, dodávka, montáž: - čerpadla - kotle - solární systémy, sluneční kolektory - topná tělesa. Práce: - topenářské, topenářství - plynařské - vodoinstalatérské, instalatérství - ČOV. Zelená úsporám. Sídlo firmy: - Ostravská 1280/9, Český Těšín.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - šrouby - zámky, kování - trhací a maticové nýty - nýtovací kleště - přivařovací prvky - matice v kleci - samoúchytné prvky.

Sklenářství, sklenářské služby: - řezání skel a zrcadel na míru - zasklívání oken - rámování obrazů.

Stavební práce. Realitní kancelář.

Řemeslnické práce: - elektrikářské, elektromontážní, elektroinstalační. Revize: - elektro, elektroinstalace - hromosvody.

Výroba a dodávka: - tepelné solární výměníky pro ohřev TUV v rodinné zástavbě a pro průmyslové využití. Vývoj: - parní a spalovací turbiny - točivé redukce pro energetické podniky.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - zámečnické práce, zámečník. Dodávka, montáž, instalace, oprava, servis: - plynové rozvody, přípojky.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - svařování nerez.

Stolařství, truhlářství, zakázková výroba, - nábytek.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - stavební chemie - omítky - cihly - písek - izolační materiál, izolace - vodoinstalatérský a topenářský materiál.